Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTCHEF TIL BYGGEMODNINGSARBEJDER TIL FEMERN-FORBINDELSENMotiveres du af et stort ansvar og styring af store anlægsprojekter? Er du god til at skabe relationer og på en motiverende måde få samarbejdet mellem forskellige interesser til at glide? Evner du at skabe overblik, samtidig med at du sikrer fremdrift?

Vi søger en projektchef til udførelse af store anlægsprojekter. Dit første projekt er byggemodningen i forbindelse med Femern-forbindelsen, hvor du sammen med 10-15 kolleger får til opgave at udføre arbejdet i egenproduktion.

Dine fokusområder som projektchef
I rollen som projektchef er du med til at sikre en effektiv udførelse af jord-, vej- og ledningsarbejder som forberedende arbejder for opførelse af tunnelfabrikken, camp’en til indlogering af projektets medarbejdere samt udskibningsområdet. Det skal ske så optimalt som muligt i forhold til bygherrens forventninger, anvendelsen af ressourcer og den samlede økonomi. Du skal sammen med dit projektteam bidrage til at udvikle og skabe de bedste rammer for løsning af de forskellige udfordringer.

Samtidig vil du have en central rolle i forhold til joint venturet bag Femern-forbindelsen, hvor du skal sikre et godt samarbejde og informationsudveksling samt finde løsninger, der imødekommer behov og interesser.

Det kræver, at du trives i den selvstændige rolle, hvor du også er god til at uddelegere og inddrage dine kolleger i løsning af opgaverne.

Din hverdag spænder bredt, da du vil skulle være med til at få tingene til at glide og sikre, at tingene bliver løst. Du vil have et særligt fokus på styring af egenproduktion og økonomistyring.

Vi forventer, at du hovedparten af din tid møder ind på byggepladskontoret i Rødby. Vi hjælper med at finde bolig, hvis dette er nødvendigt.

Er du vores nye kollega?
Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har en lignende teknisk baggrund og er generelt teknisk velfunderet. Du har minimum 8-10 års erfaring med projektledelse af anlægsprojekter og egenproduktion.

Som person er du tillidsvækkende, ærlig og har gode samarbejdsevner, da du har en central rolle i forhold til at samle forskellige parter om projektet. Du forstår også at skabe et totaløkonomisk fokus, herunder at bruge dit købmandskab til at skabe gode økonomiske resultater.

Vi er en virksomhed, der ønsker at være bedst i branchen i forhold til arbejdsmiljø, hvilket vi også forventer, at du bidrager positivt til.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsingeniør Mads Kofod på telefon 2026 3371, afdelingsdirektør Lars Skårup på telefon 2026 3373 eller afdelingsdirektør Christian Trier på telefon 4044 2560 for yderligere oplysninger.

Klik på "Send ansøgning" for at sende din ansøgning.

Vi skal senest have din ansøgning søndag den 22. november 2020.
 


Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,5 milliarder kroner om året – heraf 31% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 6.800 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.