Projektchef/byggeleder

Med min. 5-10 års erfaring med byggeledelse, gerne fra entreprenørbranchen

Virksomhedsbeskrivelse:
Wissenberg er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der varetager byggeopgaver inden for renovering, ombygning og nybyggeri. Virksomheden udfører rådgivning fra projektudvikling til afle-vering og idriftsætning på mange forskelligartede bygningstyper, f.eks. boliger og skoler samt idræts-, kultur- og administrationsbyggeri. Virksomheden består af fem afdelinger: VVS og Klima, Konstruktion, El og Automatik, Bygherrerådgivning og Byggestyring.

Virksomheden har stort fokus på løbende at give sine byggeledere både faglige og personlige udviklingsmuligheder ved at dyrke byggeledelse som et selvstændigt område, der involverer uddannelse inden for økonomistyring, arbejdsmiljø, jura, forhandlingsteknik mv.

Der er i dag 70 dedikerede medarbejdere tilknyttet virksomheden.

Stillingsbeskrivelse:
Som erfaren byggeleder ser du det som en spændende udfordring at komme til at stå i spidsen for gennemførelse af store byggeprojekter på 100-500 mio. kr., udbudt i hoved-, stor- eller fagentrepriser. I funktionen som byggeleder er du den øverste chef på byggepladsen og har således det overordnede ansvar for, at byggeriet bliver en succes fra start til slut, både hvad angår overholdelse af tidsterminer, økonomi og ikke mindst kvaliteten af det udførte arbejde.

Du er aktiv deltager i bedømmelse af de indkomne tilbud, indstilling til bygherren, kontrahering med entreprenørerne, opstilling af byggeregnskab og efterfølgende opbygning af byggelederteamet samt planlægning og fordeling af opgaverne mellem entrepriseledere, fagtilsyn, beboerkoordinator, drift m.m.

Du leder byggepladsen og byggesagen i samarbejde med projektorganisationen og er således ansvarlig for både entrepriseledere, fagtilsyn og entreprenører. Som overordnet ansvarlig for entrepriseaftaler er det dig, der styrer og sikrer, at samarbejdet med entreprenørerne fungerer, at alle kommunikerer ordentligt, og at stemningen generelt er god.

Du står for planlægningen, styringen og opfølgningen på sagen samt for kontakten til myndighederne, ligesom du har ansvaret for den økonomiske opfølgning og rapportering på byggesagen.

Du tilbydes:
En fleksibel arbejdsplads, hvor man lægger vægt på en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Hvor der er et unikt, socialt fællesskab med højt til loftet og mange muligheder for at byde ind og være med til at give sit personlige bidrag til virksomhedens fortsatte udvikling.

En fleksibel struktur med korte beslutningsveje tilgodeser den enkelte medarbejders muligheder for udvikling og ansvar samt efteruddannelse.

Egenskaber:
Du besidder både overblik, gennemslagskraft og empati samtidig med, at du er ansvarsbevidst og løsningsorienteret og derfor god til at arbejde på tværs af faggrupper. Du trives fint i rollen som byggeleder og i en moderne ledelsesform, hvor du bidrager med din brede, faglige viden og gerne lærer fra dig.

Da du vil få en stor kontaktflade til både bygherrer, myndigheder, interne og eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er i stand til at kommunikere og begå dig på alle niveauer.

En engageret, involverende og motiverende lederstil forventes.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Derudover forventes det, at du er vant til at arbejde med IT.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

PROJEKTLEDER

PROFILPARTNERS ApS

Med god og bred viden inden for projektstyring af teknikentrepriser Virksomhedsbeskrivelse: Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projekterende Projektleder

PROFILPARTNERS ApS

Der kan projektere komplicerede ventilations- og klimaløsninger. Virksomhedsbeskrivelse: E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Project Manager

MICROSOFT DANMARK APS

Business Applications Domain Microsoft s Business Applications Domain helps customers maximize their investment in Microsoft Dynamics solutions and the full portfolio of Microsoft Products through accelerated adoption and productive use of technolog...