Projektchefer til RÅHUS Construction, Sjælland/Aarhus

Er du erfaren projektleder eller projektchef? Har du erfaring med store totalentrepriser med egenproduktion? Kan du håndtere projekter på op til 300 boliger? Så er du måske den person vi leder efter…  
 
Væksten fortsætter 
Råhus har gennem de senere år oplevet tocifrede vækstrater og har fortsat stigende efterspørgsel. I øjeblikket er omsætningen et større 3-cifret millionbeløb og Råhus har bl.a. været involveret i prestigeprojekter som Isbjerget og Light House i Aarhus. Aktiviteterne foregår på nuværende tidspunkt i Aalborg, Aarhus og flere steder på Sjælland, hvor Råhus bygger for 2E Group A/S. Her er bl.a. tale om det kommende kæmpeprojekt i Egedal på 300 boliger.  
 
Læs mere om projekterne her 
 
Som en konsekvens af de øgede aktiviteter og en voksende organisation, er det besluttet at oprette 2 nye projektchef stillinger til Sjælland/Aarhus.
 
Stillingen 
Som Projektchef vil få ansvaret for udvalgte projekter på Sjælland.  
 
I grove træk får du ansvar for: 

 • Et rettidigt projektgrundlag for udførelsen 
 • Styring af den overordnede projektøkonomi 
 • Kontakt til myndigheder 
 • Styring af tidsplaner 
 • Løbende rapportering og opfølgning på tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø 
 • Overordnet ansvar for byggeledere, egenproduktion og underentreprenører 
Da virksomheden stadig er i rivende udvikling forventer vi, at du selv vil være med til at definere din stilling.  
 
Udgangspunktet er Sjælland eller Aarhus.  
 
Den rigtige kandidat 
Vi er åbne overfor din baggrund, men forestiller os, at du kommer fra byggebranchen og savner udfordringer og muligheder i din nuværende stilling. Om du har 5 eller 10 års erfaring er ikke afgørende, vi er i langt højere grad på jagt efter en kandidat, som er passioneret og savner de rigtige rammer at udfolde sig i. Erfaring med etagebyggeri er en stor fordel.  
 
Du er bygningskonstruktør eller ingeniør og måske har du også har en håndværksmæssig baggrund.  
 
Personligt er du dygtig til relationer og trives i samarbejdet med dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du trives med økonomi og tal og din struktur og planlægning er med til at sikre at ledelsen løbende har et klart overblik over projekterne.  
 
Virksomheden tilbyder 
En fuldtidsstilling i en vækstvirksomhed med højt til loftet, hvor du har rig mulighed for ansvar, indflydelse og variation i arbejdsdagen. Omgangstonen er uhøjtidelig og der er plads til gode ideer og initiativer. Løn aftales ud fra dine kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau. 
 
Om Råhus 
Råhus er kendetegnet ved kvalitet og god service. Vi lægger vægt på solide løsninger, som vores kunder kan glæde sig over i mange år, og som vi kan være stolte over at have udført. 
 
Ud over byggeprojekter i total- eller hovedentreprise udfører vi: 
 • Gasbeton/Porebeton 
 • Arbejde på Råhuse 
 • Facadepuds, Facadeisolering og Facaderenovering 
 • Dækelementmontage 
 • Tømrerarbejde 
 • Butiksbyggeri 
Vi klarer opgaver for erhverv samt større projekter for private, boligforeninger og offentlige 
instanser. 
 
Læs mere på http://www.raahus.dk. ;
 
Søg stillingen 
Virksomheden samarbejder med rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen. Ønsker du at søge jobbet, så upload venligst CV og en kort ansøgning. Du kan også ringe til Nicholai Johannsen på +45 30 36 49 51 i forbindelse med eventuelle spørgsmål. 
 
Er du i tvivl om du matcher denne stilling, eller mener du at du besidder andre kompetencer, som vi kan bruge, hører vi også meget gerne fra dig. Ordrebøgerne er fulde, og vi forventer at ansætte yderligere kompetencer den kommende tid.  
 
Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidat. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Projektleder

MX Agency ApS

Som projektleder hos MX Agency ApS (Aarhus) vil du blive en del af et ambitiøst team af webudviklere, designere og markedsføringsspecialister. Du vil have ansvaret for at planlægge, udfordre og styre vores webudviklingsprojekter i tæt samarbejde med...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:9. april 2018

Kandidat til projektledelse og organisering

Renosyd

Renosyd søger stærk kandidat til projektledelse og organisering Projektansættelse 9 måneder Renosyd er et selvstændigt, kommunalt ejet selskab, som varetager affaldsindsamling og håndtering i Odder og Skanderborg kommuner. Se mere nedenfor. Vi søger...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projektchef

Jakobsen & Blindkilde A/S

Viborg
Projektchef søges til nyoprettet stilling Jakobsen Blindkilde A S søger til en nyoprettet stilling en projektchef, som får det overordnede ansvar for at drive virksomhedens afdeling for hoved- og totalentrepriser bestående at direkte reference fra f...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Software Lead Designer i SVM Automatik A/S

Colo ApS

Aarhus
Kan du samle et fagligt stærkt team omkring dig, så I sammen leverer softwareløsninger til højteknologiske specialmaskiner? Hvis du samtidig er passioneret omkring maskinbyggeri og er en god teamplayer, så vil vi meget gerne have dig med ombord. SVM...