Projektchefer til RÅHUS Construction, Sjælland/Aarhus

Er du erfaren projektleder eller projektchef? Har du erfaring med store totalentrepriser med egenproduktion? Kan du håndtere projekter på op til 300 boliger? Så er du måske den person vi leder efter…

Væksten fortsætter
Råhus har gennem de senere år oplevet tocifrede vækstrater og har fortsat stigende efterspørgsel. I øjeblikket er omsætningen et større 3-cifret millionbeløb og Råhus har bl.a. været involveret i prestigeprojekter som Isbjerget og Light House i Aarhus. Aktiviteterne foregår på nuværende tidspunkt i Aalborg, Aarhus og flere steder på Sjælland, hvor Råhus bygger for 2E Group A/S. Her er bl.a. tale om det kommende kæmpeprojekt i Egedal på 300 boliger.

Læs mere om projekterne her

Som en konsekvens af de øgede aktiviteter og en voksende organisation, er det besluttet at oprette 2 nye projektchef stillinger til Sjælland/Aarhus.

Stillingen
Som Projektchef vil få ansvaret for udvalgte projekter:

I grove træk får du ansvar for:

 • Et rettidigt projektgrundlag for udførelsen
 • Styring af den overordnede projektøkonomi
 • Kontakt til myndigheder
 • Styring af tidsplaner
 • Løbende rapportering og opfølgning på tid, økonomi, kvalitet og arbejdsmiljø
 • Overordnet ansvar for byggeledere, egenproduktion og underentreprenører
Da virksomheden stadig er i rivende udvikling forventer vi, at du selv vil være med til at definere din stilling.

Udgangspunktet er Sjælland eller Aarhus.

Den rigtige kandidat
Vi er åbne overfor din baggrund, men forestiller os, at du kommer fra byggebranchen og savner udfordringer og muligheder i din nuværende stilling. Om du har 5 eller 10 års erfaring er ikke afgørende, vi er i langt højere grad på jagt efter en kandidat, som er passioneret og savner de rigtige rammer at udfolde sig i. Erfaring med etagebyggeri er en stor fordel.

Du er bygningskonstruktør eller ingeniør og måske har du også har en håndværksmæssig baggrund.

Personligt er du dygtig til relationer og trives i samarbejdet med dine kollegaer og samarbejdspartnere. Du trives med økonomi og tal og din struktur og planlægning er med til at sikre at ledelsen løbende har et klart overblik over projekterne.

Virksomheden tilbyder
En fuldtidsstilling i en vækstvirksomhed med højt til loftet, hvor du har rig mulighed for ansvar, indflydelse og variation i arbejdsdagen. Omgangstonen er uhøjtidelig og der er plads til gode ideer og initiativer. Løn aftales ud fra dine kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau.

Om Råhus
Råhus er kendetegnet ved kvalitet og god service. Vi lægger vægt på solide løsninger, som vores kunder kan glæde sig over i mange år, og som vi kan være stolte over at have udført.

Ud over byggeprojekter i total- eller hovedentreprise udfører vi:
 • Gasbeton/Porebeton
 • Arbejde på Råhuse
 • Facadepuds, Facadeisolering og Facaderenovering
 • Dækelementmontage
 • Tømrerarbejde
 • Butiksbyggeri
Vi klarer opgaver for erhverv samt større projekter for private, boligforeninger og offentlige
instanser.

Læs mere på http://www.raahus.dk.

Søg stillingen
Virksomheden samarbejder med rekrutteringsfirmaet WolterJohannsen. Ønsker du at søge jobbet, så upload venligst CV og en kort ansøgning. Du kan også kontakte Nicholai Johannsen via kontaktoplysningerne i højre side i forbindelse med eventuelle spørgsmål.

Er du i tvivl om du matcher denne stilling, eller mener du at du besidder andre kompetencer, som vi kan bruge, hører vi også meget gerne fra dig. Ordrebøgerne er fulde, og vi forventer at ansætte yderligere kompetencer den kommende tid.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidat.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektchef

Effektiv Rekruttering

Virksomhed: RAUNDAHL MOESBY er en projektudviklings virksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 2013. Hos RAUNDAHL MOESBY udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere der med byggeriets arkitektur og funktio...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:17. juni 2018

ERFAREN BYGGELEDER/BYGGELEDERASSISTENT

EBK HUSE A/S SALGSAFDELING - JYLLAND

Aarhus
TIL EBK HUSE S BYGGESAGER I JYLLAND EBK HUSE A S har succes og er i fortsat vækst og udvikling. Vi søger derfor en kompetent og erfaren Byggelederassistent alternativt en selvkørende Byggeleder med geografisk arbejdsområde som primært dækker Jylland...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:10. maj 2018

Projektutvecklare - H+H Sverige

UnikRecruitment

Byggmaterial - Projektf rs ljning Key Account Management i Stockholmsområdet H H Sverige AB r ett dotterbolag i H H International A S, som r en ledande koncern i Europa inom utveckling och f rs ljning av l ttbetong. Koncernen r b rsnoterad och har u...
Indrykket:9. marts 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Projektleder - produktionsoptimering

Uni Consulting

Erfaren projektleder med erfaring i produktionsoptimering Opgave: Optimering af flere prouktionslinjer. Projektlederen skal stå for et længerevareende projekt, hvor man ønsker at optimere og effektivisere på flere produktionslinjer og processer. Kon...
Indrykket:15. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018

EVENTUDVIKLER TIL SLIPSTRØM - MIDT I KULTUREN I AARHUS

Slipstrøm ApS

Aarhus
Ønsker du at udnytte og udvide dit netværk? Er du ikke bange for at gå forrest, gå egne veje og i det hele taget tænke ud af boksen? Ønsker du høje frihedsgrader og resultatbaseret løn? Og sidst men ikke mindst vigtigt - Kan du udvikle og sikre afvi...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018