Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektcontroller

Lyngby-Taarbæk Forsyning står overfor en betydelig vækst i vores anlægsprojekter i de kommende år, hvor vi skal investere over 1 milliard kr. Derfor er vi i gang med at udvikle organisationen og ledelsen af virksomheden, herunder effektivisere og professionalisere vores arbejdsgange, så de fortsat kan matche de øgede investeringer.

I den forbindelse ønsker vi at ansætte en projektcontroller, der skal fungere som sparringspart for både direktion og projektledere, og får til opgave at sikre det løbende overblik over den samlede projektøkonomi, og at økonomistyringen for projekterne er i top. Opgaven skal løses i tæt dialog og samarbejde med direktionen, projektledere, indkøb- og kontraktchefen og medarbejdere i Økonomi.

Opgaverne for vores nye projektcontroller er bl.a. at:

 • Videreudvikle og optimere processer og værktøjer til økonomiske styring og rapportering af vores anlægsportefølje
 • Sikre best pratice for budgetstyring og opfølgning på alle anlægsprojekter
 • Rådgive projektlederne om økonomistyring på deres konkrete anlægsprojekter
 • Sikre at anlægsstyringen er optimal i forhold til vandsektorlovens rammer
 • Udvikle og udarbejde rapporteringsformat til direktion og bestyrelse
 • Varetage virksomhedens likviditetsstyring, som indeholder både formue- og gældspleje
 • Gennemføre økonomiske analyser - herunder udarbejdelse af business cases og analyser af effektiviseringspotentialer i virksomheden.

FAGLIGE KOMPETENCER

Vi ønsker en erfaren, selvstændig og struktureret controller, der har stor viden og praktisk erfaring med økonomi- og projektstyring, meget gerne fra forsyningsområdet, rådgiverbranchen eller bygge- og anlægsbranchen.

Du har formentligt en akademisk uddannelse som f.eks. Cand. Oecon, Cand. Merc. eller lignende.

Det er en stor fordel, hvis du har erfaring med eller som minimum kendskab til reguleringen af vand- og affaldssektoren samt et godt kendskab til årsregnskabsloven.

PERSONLIGE KOMPETENCER

Som person er du initiativrig, god til at samarbejde og sætter en ære i at sikre overblikket. Du kan kommunikere klart, er imødekommende på alle planer, og forstår at formidle økonomi og kompleks lovgivning, så enhver forstår budskabet. Du er vant til at arbejde med mange kollegaer og interessenter samt af og til at have korte deadlines.

Du skal være proaktiv og turde udfordre det eksisterende. Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver, så de bliver løst hurtigt, effektivt og på bedst mulig måde. Det er derudover vigtigt, at du er opsøgende i dit arbejde, er vedholdende, har gennemslagskraft og et stort gå-på-mod.

VI TILBYDER

 • At blive en del af et team i en spændende virksomhed, som er i en rivende udvikling
 • En stor projektportefølje med mange komplekse anlægsprojekter
 • Mulighed for stort selvstændigt ansvar og for selv at tilrettelægge dine opgaver
 • En inspirerende og udfordrende hverdag i et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt efteruddannelse.

Vil du vide mere om stillingen, kan du ringe til direktør for Økonomi og Administration, Marianne Taanum Bak på tlf. 41 77 97 09.

Aflønningen sker i henhold til relevant overenskomst med KL og hensyntagen til relevante kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt og senest til 1. november.

SØG JOBBET

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Send ansøgning". Du bedes vedhæfte ansøgning og CV.

Send ansøgningen snarest eller senest onsdag d. 26. august 2020. Vi inviterer løbende kandidater til samtale. Tiltrædelse snarest muligt.

 
 

Om os

I Lyngby-Taarbæk Forsyning gør vi en forskel for vores kunder – hver dag. Vores arbejde er nemlig fundamentet for en hverdag, hvor kunderne er sikret rent drikkevand i hanerne og hvor deres affald og spildevand bliver håndteret og behandlet på den bedste måde - både økonomisk og miljømæssigt. Samtidig fortjener vores kunder et højt serviceniveau og en tydelig kommunikation om det arbejde, vi laver.

Vores løsninger skal også række ind i fremtiden og sikre forsyningssikkerhed til kommende generationer. Vi er derfor i en rivende udvikling og har blandt andet fokus på, hvordan vi kan udnytte ressourcerne i vand, spildevand og affald.

Vi er 75 ansatte, og kendetegnene for vores hverdag er høj faglighed, godt humør og en kultur præget af samarbejde og professionelt fokus på de mange vigtige og spændende opgaver. I 2020 skal vi fx færdiggøre vores nye og fremtidssikrede vandværk, renovere mange kilometer vand- og spildevandsledninger, klimatilpasse centrale områder i Lyngby og udvide vores affaldsordning.

Du kan læse mere om Lyngby-Taarbæk Forsyning på www.ltf.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.