Projektcontroller/koordinator søges til globalt orienteret videnstung virksomhed i Kastrup

Beskrivelse

I en vækstende og videnstung virksomhed bliver du, med reference til virksomhedens CFO, en central og væsentlig nøglefigur i virksomhedens administrative dokumentation af virksomhedens projekter. Du kommer på forskellige niveauer i berøring med samtlige administrative og regnskabsmæssige processer i forbindelse med igangsætning, håndtering og afslutning af virksomhedens projekter. Det er vigtigt at understrege, at dine daglige operationelle opgaver er af særdeles vigtig karakter for virksomhedens samlede kundeløsninger. Dine opgaver vil involvere nedenstående.

Arbejdsopgaver

  • Opdatering af produktkatalog
  • Opdatering af prislister
  • Salgssupport
  • Kontrakthåndtering, korrekturlæsning, renskrivning, tidsfrister, opsætning, kontrol
  • Projekthåndtering, tidsfrister, projektindkøb, dokumentation, leverancer, status, projektafslutning
  • Lagerhåndtering, kontrol, lagerstatus
  • Supportaftaler, etablering, fornyelser, kontrol
  • Kundehåndering, tidsfrister, kontrol
  • Fakturering, betalingsopfølgning
  • Diverse ad-hoc opgaver

Om virksomheden

Der er her tale om en kvalitetsfokuseret globalt orienteret videnstung virksomhed beliggende i nærheden af lufthavnen. Virksomheden repræsenterer de typiske skandinaviske karakteristika med højt til loftet, ansvarlighed og tillid. Man opererer i et miljø, hvor der er fokus på at gøre sit bedste med en god balance mellem arbejde og privatliv.

Personlige kompetencer

Du er selvkørende, omhyggelig, grundig og detaljeorienteret. Du har en god teknisk og regnskabsmæssig forståelse, du er logisk, følger den sunde fornuft og holder et rigtigt godt humør. Du er en serviceorienteret administrativ stærk kompetence, der har en helt naturlig omgang med tal og en god forståelse for forretningen i den fulde værdikæde. Du sætter pris på et velfungerende fællesskab, hvor alle kender hinanden og er interesserede i, at man kommer i mål hver dag. Du sætter pris på at være det bindende led mellem de respektive ressourcer, og du nyder at være omgivet af fagligt stærke kompetencer og en beslutningsdygtig og nærværende ledelse.

IT-kompetencer

God teknisk forståelse og skarp på Excel

Uddannelse

En uddannelse inden for handel/regnskab vil være en fordel

Sprog

Dansk og engelsk skriftligt og mundtligt.

Mundtlig daglig kommunikation med svenske kollegaer på dansk/svensk

Kontaktpersoner

Torben Jørgensen og Kristine Lorentzen

Ansøgningsproces

Vi indkalder løbende ansøgere til samtale. Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument..


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.