Projekterende Projektleder

Der kan projektere komplicerede ventilations- og klimaløsninger.

Virksomhedsbeskrivelse:
E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tværfaglig projektering, koordinering og styring af omfattende og teknisk krævende teknikentrepriser. Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder E. Klink en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering og produktion til montering, indregulering og service – alt under ét tag. 

Høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, hvilket positionerer virksomheden som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner, der med en stærk kundefokuseret virksomhedskultur implementerer og vedligeholder driftssikre og miljørigtige ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi for virksomhedens kunder.


Stillingsbeskrivelse:

Du kommer til at sidde med projekteringen på nogle af de største og mest komplicerede løsninger inden for ventilation som laves i Danmark, idet du kommer til at arbejde med projektering af ventilations- og klimaopgaver, der er rettet mod hospitaler, laboratorier med renrum og den farmaceutiske industri, men også kontorbyggerier, boligkomplekser m.v. 

Projekterne er meget forskelligartede og spænder lige fra 1 til 3 cifret millionbeløb. Når opgaven er vundet, kommer du ind i billedet og står for detailprojekteringen af funktionsudbuddet. Du dimentionerer løsningerne og sikrer, at den lever op til de opstillede kvalitetskrav. Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder du tæt sammen med bygherrens rådgivende ingeniører og arkitekter og varetager hele korrespondancen med de forskellige interessenter og sikrer, at priserne fra underleverandørerne er i orden. 

Da virksomheden er en del af Aarsleff og Wicotec koncernen, kan du også komme til at arbejde med tværfaglig projektering, hvor også el og VVS indgår.

Internt refererer du til afdelingslederen og kommer til at arbejde tæt sammen med virksomhedens tekniske designere, som arbejder med AutoCAD/MagiCAD og Revit MEP/MagiCAD og med projektlederen og projektkoordinatorerne, når projektet er projekteret og de omfattende og ofte teknisk komplekse projekter skal gennemføres. 

Der vil lejlighedsvis også være mulighed for at køre et projekt ind imellem, hvis det er det, du brænder for.


Du tilbydes:

En udfordrende stilling, hvor du virkelig kan få brugt din erfaring inden for projektering af ventilationsløsninger. At blive en del af en succesfuld virksomhed i rivende udvikling, hvor du bliver en del af et team af kompetente kollegaer, der gerne arbejder sammen.


Egenskaber:

Du er god til at skabe den gode og konstruktive dialog, der er medvirkende til at skabe de gode løsninger.


Sprogkundskaber / IT:

Du er flydende i dansk i skrift og tale. Det forventes, at du har erfaring med at arbejde med AutoCAD/MagiCAD og/eller Revit MEP/MagiCAD.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

PROJEKTLEDER

PROFILPARTNERS ApS

Med god og bred viden inden for projektstyring af teknikentrepriser Virksomhedsbeskrivelse: Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Project Manager

MICROSOFT DANMARK APS

Business Applications Domain Microsoft s Business Applications Domain helps customers maximize their investment in Microsoft Dynamics solutions and the full portfolio of Microsoft Products through accelerated adoption and productive use of technolog...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vejingeniør og projektleder

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune er regionalt vækstcenter placeret i hjertet af Nordsjælland. Kommunen har vækst i erhverv, handel og indbyggere, og indenfor et par år vil et nyt supersygehus tage form syd for Hillerød. For at tilgodese det store udviklingspotentia...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Fagleder til vejområdet

MOE AS

Vi søger en ambitiøs og dygtig fagleder til store infrastrukturprojekter Hvis du har ønsker om en central post på store infrastrukturprojekter, er dette job lige noget for dig. Du skal varetage rollen som fagleder for vejområdet på vores forestående...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Erfarne ingeniører/projektledere til anlægsopgaver

MOE AS

Gladsaxe
Vi søger 2-4 erfarne ingeniører projektledere med lyst til varierende og spændende opgaver inden for lufthavns- og anlægsopgaver Lufthavns- og anlægsafdelingen i MOE er inde i en god udvikling med en stor variation af spændende projekter, der spænde...