Projekteringsleder - Odense

H. Skjøde Knudsen A/S – i daglig tale Skjøde – har en mangeårig erfaring i hele Danmark med hoved- og totalentrepriseprojekter inden for privat og offentligt byggeri. Ejerkredsen er samtidigt en del af ledelsen, hvilket giver en hurtig og smidig beslutningsproces. ”Arbejdsglæden tilbage” samt ”frihed under ansvar” er grundelementer i Skjøde`s virke, der skaber en årlig omsætning på mere end dkk 500 mio.
H. Skjøde Knudsen udvikler i samarbejde med PFA Gartnerbyen, Odense. Der forventes over en årrække at skulle opføres i alt 1600 boliger – i form af familieboliger, seniorboliger, ungdomsboliger, kollegieboliger, hotel m.v.

Senest har Skjøde i samarbejdet med PFA udviklet og igangsat to nye domicilbyggerier med flerbrugerkontorer i erhvervsområdet Cortex Park, Odense. Projekterne gennemføres med en DGNB bæredygtighedscertificering til Guld og understøtter ønsket hos Skjøde om aktivt at medvirke til realiseringen af social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed i byggeriet. Aktuelt ser man ind i kommende nye og større projekter hvor bl.a. bæredygtighed vil være toneangivende.I lyset af udviklingen og vækstambitionerne de kommende år er der et behov for at styrke den tekniske afdeling med yderligere en projekteringsleder.

JOBBESKRIVELSE
Med reference til den tekniske chef vil du indgå i et stærkt projektteam med en bred faglig viden og stærke kompetencer. Du vil blive en vigtig del af virksomhedens videnscenter hvor bl.a. Verdensmål, Svanemærkning og DGNB bliver nogle af kommende fokuspunkter. Du vil få en særlig rolle i de igangværende og kommende projekter i Gartnerbyen – som fra starten vil udgøre omkring 50% af dit virke. Du vil udføre projekteringsledelse i totalentrepriser sammen med projektteamet inden for boligbyggeri, samt offentlig og almene projekter i hele Danmark. Du vil i kontakt med bygherrerådgiver og øvrige rådgivere deltage/afholde projekteringsmøder, projektgennemgangsmøder og evalueringsmøder. Du deltager i sagsoverdragelse med udviklings- og kalkulationsafdelingen og bistår ved aftalerne med UE’er. Du vil ligeledes supportere byggepladser i Danmark med teknisk assistance. Med indsigt og erfaring får du også et naturligt medansvar for at udvikle og udarbejde virksomhedens kommende standarder for fremtidens byggeprojekter.

FAGLIG PROFIL
Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra lignende stilling – enten hos en rådgivende ingeniør, en bygherre eller en entreprenør. Du har en grundig byggeteknisk baggrund – er bred faglig funderet – gerne håndværksmæssig uddannet suppleret med en ingeniøruddannelse.
Du har

  • Et stort overblik og kan overskue hele byggefasen og være hjemme i byggeriets faser jf. pars ydelsesbeskrivelser.
  • En bred byggeteknisk viden og en stor lovgivningsmæssig indsigt.
  • Arbejder målrettet og struktureret – sikrer at projekteringen overholder de aftalte tidsterminer.
  • Har økonomisk forståelse.
  • Styr på projekteringen – som forløber inden for den aftalte kvalitet og økonomi.
  • Flair for og fremmer de optimale løsninger og udførelsesmetoder.
  • Erfaring med Autocad og Revit.
  • Gerne DGNB-konsulent, erfaring med Svanemærkning, DGNB mm.

PERSONLIG PROFIL
Du er energisk, dynamisk og smitter med dit vindende humør. Dit engagement og faglige fundament skaber respekt omkring din person og dit arbejde. Du er en organisator, som selv under pres formår at have øje for de mindste detaljer uden at miste overblikket.
Du trives med flere bolde i luften – højt arbejdstempo, og du er god til at ”følge sagerne til dørs”. Du er ærekær og struktureret – tænker helheder og udfordrer gerne på den gode måde. Din erfaring med faglig sparring og konstruktiv / løsningsorienteret adfærd – intern som ekstern – sikrer dig en relevant indflydelse i dagligdagen.
Du er bevidst om værdien af et konstruktivt samspil med de øvrige funktioner i virksomheden. Du er god til både mundtlig og skriftlig kommunikation.

VI TILBYDER
Skjøde er en virksomhed med visioner for fremtiden og et mål om at være kundens foretrukne samarbejdspartner. Hverdagen byder på et ambitiøst arbejdsmiljø med stor variation i opgavernes art. Vi har fokus på talentet og udvikling af vores medarbejdere. Vi har en åben og uformel omgangstone med korte beslutningsveje. Vi tilbyder en attraktiv stilling med mange gode udfordringer både fagligt og personligt. Arbejdssted vil være på hovedkontoret i Odense (Blækhatten 27, Odense SØ). Løn- og ansættelsesforhold er med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

ANSØGNING
UnikRecruitment bistår H. Skjøde Knudsen A/S ved denne rekrutteringsopgave. H. Skjøde Knudsen A/S vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale. For nærmere information om H. Skjøde Knudsen A/S henvises til hjemmeside www.skjode.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.