Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projekteringsmedarbejder

BM Byggeindustri har travlt og mangler derfor endnu en

PROJEKTERINGSMEDARBEJDER TIL TEGNESTUEN

BM Byggeindustri har på det seneste vundet to store rammeaftaler. Vi har derfor behov for yderligere en dygtig medarbejder til tegnestuen, som i dag består af 9 engagerede medarbejdere.

I stillingen får man stor kontaktflade til resten af organisationen herunder koordinering og sparring med produktionen, som forestår på samme lokation. Den kommende medarbejder vil på sigt få ansvaret for egne sager, og vil dermed også få en større koordinerende rolle til eksterne samarbejdspartnere.

BM Byggeindustri tilbyder den kommende alsidige projekteringsmedarbejder mange spændende udfordringer indenfor modulbyggeri, så tør du tage fat, vil opgaverne og mulighederne spænde sig bredt.

Projekteringsmedarbejderens primære opgaver vil bl.a. være:

- Igangsætning og styring af myndighedskrav (Brand-,Energi-,lydkrav)
- Kontakt og koordinering med rådgivere/arkitekter/bygherre
- Dialog og koordinering med underentreprenører ift. tekniske løsninger i byggeriet
- Koordinering med produktionen ift. best practice på brugbare løsninger
- Lave plan-, snit- og elementtegninger samt detaljesæt
- Deltage i granskning før/under/efter salg
- Udarbejdelse af statik (ingeniør)

Din uddannelse og baggrund kunne være bygningskonstruktør, byggetekniker, teknisk designer eller ingeniør. Herudover skal man være samarbejds- og løsningsorienteret, hvilket er egenskaber vi værdsætter højt.

Vi tilbyder:

- Godt socialt miljø og samarbejde med et dynamisk dygtigt team
- Stor selvstændighed og gode personlige udviklingsmuligheder
- Sundhedsforsikring samt løn efter kvalifikationer
- Samarbejdsvillige kollegaer og en uformel tone

BM Byggeindustri har i gennem 3 årtier leveret kvalitetsbyggerier i Danmark til yderst konkurrencedygtige priser. Vores opgaver spænder bredt, lige fra præfabrikerede moduler, totalentrepriser og små som store fagentrepriser. BM Byggeindustri er i dag er en af de største aktører på markedet indenfor præfabrikeret modulbyggeri. Vores ambition er fortsat at præge markedet og udviklingen af industrielt byggeri langt ud i fremtiden.

BM Byggeindustris opgaver spænder over Danmark, Sverige og Norge.

Ansøgningen sendes til larss@bmbyggeindustri.dk. Der vurderes løbende på ansøgere, og forventes ansættelse hurtigst muligt. Ønskes der yderligere oplysninger om jobbet, kan der rettes henvendelse til Teknisk chef Lars Sørensen på mobil nr. 51 67 44 01.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her