Projektingeniør, Søndersø

CRH Concrete fortsætter den positive udvikling i betonelementbranchen og søger derfor en ny medarbejder til at beregne nogle af Danmarks mest spændende og komplekse byggeprojekter. Sammen med mere end 1.300 dygtige kolleger i hele Danmark skal du arbejde på at sikre den fortsatte udvikling og vækst, således vi fastholder vores position som Danmarks førende leverandør af betonelementer og byggesystemer.

Jobbet

Som Projektingeniør kommer du til at indgå i et ambitiøst og fagligt stærkt team, hvor du bl.a. vil være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger - og at disse kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer i tæt samarbejde med tegnestuernes øvrige medarbejdere.

Du vil være i løbende dialog med kunder, rådgivere, interne projektledere, produktionen samt den øvrige del af organisationen hos CRH Concrete A/S. Den rette kandidat vil hurtigt være i stand til at fungere som sparingspartner for nogle af landets dygtigste rådgivende ingeniører inden for mange typer af byggerier.

Kvalifikationer

Du er uddannet Bygningsingeniør - måske med 3-4 års erfaring med statiske beregninger fra betonelementbranchen. Dette er dog ikke et krav, da vi gerne gør en indsats for at oplære nye kolleger i vores systemer og produkter. Du er god til at analysere og gennemskue projekter. Som person skal det falde dig naturligt at kommunikere klart og tydeligt med rådgivere og kolleger på alle niveauer, derfor forventer vi, at du taler og skriver dansk på et fornuftigt niveau. Du skal have overblik og evne at håndtere flere opgaver ad gangen, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde. Dette sikrer du ved at være på, når du er på arbejde og du giver gerne lidt mere end forventet. Du trives med ansvar og arbejder selvstændigt og struktureret med opgaverne.

Vi tilbyder

Et afvekslende og selvstændigt job med frihed under ansvar - som naturligvis skal forvaltes på en professionel og ansvarlig måde. Hverdagen er præget af faglige udfordringer, der naturligvis matcher dine kompetenceområder. Tonen er fri og uformel, vi har et travlt men godt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed, intern sparring samt kvalitet. Du vil få mange erfarne og engagerede kolleger, som gerne støtter op om din læringsproces. CRH Concrete er desuden en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling.

Ansøgning

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link www.crhconcrete.dk/jobs/ senest søndag, den 4. marts 2018.

Vi afholder indledende samtaler mandag, den 12. marts 2018.

Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Projekteringsleder Thomas Markvardsen på tlf. 7637 7510.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

BYGGELEDER - Entreprenørvirksomhed i vækst

TARGET Headhunting ApS

- med reference til adm. dir. VIRKSOMHEDEN Amstrup Baggesen Entreprise A S er en solid og kapitalstærk udviklings og entreprenør-virksomhed, der har domicil i Odense og udfører alle former for byggeopgaver i total- eller hovedentreprise i hele Danma...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:7. april 2018

TILBUDSINGENIØR TIL FUNDERING - KØBENHAVN/SJÆLLAND

TARGET Headhunting ApS

Odense
- med reference til Team Manager Har du lyst til at være med til at have en afgørende indflydelse på tilbudsprojekter inden for Fundering? Evner du at have fokus på kundens behov og levere en høj kvalitet uanset hvor travlt du har? VIRKSOMHEDEN Aars...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

JORD & BETON arbejder søges til arbejde på Fyn

LKN BYG A/S

LKN Byg A S søger en dygtig JORD BETON arbejder med høj faglig stolthed.Arbejdet er afvekslende og udføres på forskellige arbejdspladser på Fyn. Tiltrædelse snarest. Har du er erfaring med følgende: Kørsel med entreprenør maskiner Støbning af grunde...