Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektjordemoder til telemedicin på Hvidovre Hospital

Vil du medvirke til, at Hvidovre Hospital fra 2019 kan tilbyde hjemmemonitorering af gravide med komplikationer? Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling søger en jordemoder, der kan lede dette udviklingsprojekt – fra projektstart til implementering. Stillingen er en 1-årig projektstilling på 37 timer med tiltrædelse 1. marts 2018 eller efter aftale.  
 
På Hvidovre Hospital bliver du en del af Danmarks største fødested, hvor fagligheden, sikkerheden og kollegerne er i top. Vi er kendt for det gode kollegaskab og vægter arbejdsmiljøet højt. I fødeområdet er vi 100 jordemødre, der tager imod 7.000 nyfødte om året. 25 % af de fødende går hjem ambulant. Vi har ligeledes stor erfaring med hjemmefødsler.  
 
Om stillingen
Formålet med hjemmemonitoreringen er at tilbyde udvalgte gravide, som normalt vil være indlagt på svangreafdelingen, at de i stedet kan opholde sig hjemme. Den gravide får udleveret telemedicinsk udstyr og bliver oplært i brugen af det i afdelingen.  
 
Dine primære opgaver bliver at facilitere en god start på hjemmemonitorering af gravide på Hvidovre Hospital i et projektdesign. Du vil i samarbejde med kolleger finde, motivere og uddanne de gravide, jordemødre og læger i hjemmemonitorering. Du skal ligeledes opsamle og opgøre erfaringer fra projektet og dokumentere disse samt organisere og afholde møder i projektgruppen.  
 
De danske erfaringer med hjemmemonitorering stammer primært fra Århus Universitetshospital og Rigshospitalet, og vi forventer et tæt samarbejde med disse to afdelinger samt med Region Hovedstadens Center for Sundhed – Telemedicinsk Videncenter.  
 
Du:  

  • har erfaring med projektarbejde, og har gerne en projektlederuddannelse  
  • arbejder struktureret og selvstændigt, og er god til at finde løsninger  
  • har lyst at arbejde videnskabeligt med fødeområdet  
  • lider ikke af teknikforskrækkelse og har mod på at blive ekspert på telemedicinområdet i afdelingen  
 
Vi tilbyder til gengæld dig:  
  • en dygtig og dedikeret projektgruppe  
  • et godt og tæt samarbejde med kolleger fra alle faggrupper  
  • stor indflydelse på et spændende udviklingsområde  
 
Vil du vide mere?
Du kan få yderligere oplysninger hos vicechefjordemoder Vibeke Spring Lafrenz på tlf. 38 62 24 46 eller ledende overlæge Charlotte Wilken-Jensen på tlf. 38 62 18 86.
 
Ansøgningsfristen er 12. februar 2018 kl. 12.00. Der vil være samtaler onsdag den 21/2.
 
Kig også forbi vores hjemmeside på www.hvidovrehospital.dk/baby  og hospitalets strategi www.dethandleromliv.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her