Projektkonsulent - Salg af landbrugsbyggerier

Gråkjær A/S søger en salgsminded og resultatorienteret projektkonsulent, som med et solidt kendskab til landbrug og dyrehold kan rådgive om og sælge landbrugsbyggeri i totalentreprise.

VIRKSOMHEDEN

Gråkjærkoncernen har mere end 40 års erfaring med landbrugsbyggeri, og har opbygget et gennemprøvet koncept som kombinerer avanceret teknologi, viden om dyrevelfærd, økonomisk forståelse og solid projektledelse. Gamle dyder som troværdighed, ordholdenhed, udvikling og orden i tingene, er således fundamentale pejlemærker i Gråkjær’s daglige arbejde.

Siden virksomhedens opstart er det blevet til mere end 3.800 byggeprojekter i ind- og udland. Gråkjær har hovedkontor i Holstebro, samt primære eksportaktiviteter i Skandinavien, Tyskland og Østeuropa.

I et presset marked er der til stadighed fokus på at levere konkurrencedygtige totalkoncepter, og der søges derfor en stærk projektsælger / konsulent til det danske marked.

Yderligere information findes på www.graakjaer.dk.

STILLINGEN

Stillingen som projektkonsulent har reference til divisionsdirektøren for landbrugssegmentet.

Du vil få resultatansvaret for dit eget salgsbudget i et salgsdistrikt, som fastlægges på baggrund af din egen geografiske placering og netværk i branchen. Der er ikke på forhånd defineret et afgrænset distrikt, og du kan derfor være bosiddende hvor som helst i Danmark.

Du vil få adgang til en aktiv pipeline, så du med det samme kan målrette din indsats mod interessante projekter. Salgsarbejdet udføres med support fra projektafdeling, kalkulatør, brandteknisk rådgivning, egne miljøkonsulenter m.fl. - naturligvis i et tæt samarbejde med udvalgte leverandører og samarbejdspartnere.

Det primære marked er landbrugsbyggeri til svinehold.

De væsentligste ansvarsområder vil være:

  • Rådgivende salg af totalløsninger 
  • Opbygning af netværk
  • Udarbejdelse af kontraktoplæg, grundlag for tegningsoplæg m.v. 
  • Opsøgende salgsarbejden samt deltagelse i messer 
  • Assistance i.f.m. myndighedsbehandling
Gråkjær har aktive kundeemner i hele landet, og din bopæl er derfor ikke afgørende. En eventuel distriktsopdeling tager udgangspunkt i, hvad der er hensigtsmæssigt for såvel virksomheden, som projektkonsulenten.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Salgstrainee - tag et skridt for din karriere

Storm Group

18 nye venner kolleger i hele Norden 4 forfremmelser fra Trainee til Account Executive 1 CV med bevist kompetence indenfor salg og markedsføring Det er, hvad du står med efter 12 måneder, når du starter som Trainee i vores marketing-team. I Storm Gr...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Ekstern kørende sælger til vores butik i Herning

Roslev Trælasthandel A/S

Vi søger en ekstern sælger, som med udgangspunkt fra butikken på Hedelandsvej 10-12 i Herning, skal være med til at sikre, at vi kan fortsætte væksten. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, som indeholder nye og eksisterende kunder, og skal ...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Dynamisk og salgsorienteret ejerrådgiver søges til DanCenter i Søndervig

Ringkøbing

Som ejerrådgiver bliver du virksomhedens ansigt udadtil i lokalområdet. Du vil sikre fastholdelse og udvikling af DanCenters kundeportefølje, altid med fokus på at skabe værdi for kunderne. Om jobbet Dine opgaver er at vedligeholde kontakten til eks...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Juniorbilsælger med mulighed for akademiuddannelse som salgsrådgiver

Dahl Pedersen A/S

Viborg
Vil du være juniorbilsælger?...og samtidig have mulighed for at tage en akademiuddannelse som salgsrådgiver?Vi har travlt og søger derfor to junior bilsælgere til vores salgsteams i Holstebro og Viborg, hvor vi er autoriseret forhandler af Volvo, Re...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Er Du Min Nye Salgs-Kollega i Herning?

Storm Group

DEN DAG DU FANDT DIT KALD Din alarm ringer. Du kravler ud i badet med søvn i øjnene og prøver at blive motiveret for dagen. Du ved, at om 1-2 timer er du tilbage på dit arbejde, i den samme stol og med de samme mennesker, du ser hver dag. Og lige me...