Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektkoordinator med erfaring fra byggeprojekter

Til KEA Københavns fortætningsprojekt søger vi en projektkoordinator med byggeprojekterfaring. Har du dokumenteret projektledererfaring? Og er du en dygtig kommunikator i både skrift og tale? Så kan du være lige netop den kandidat, vi søger.

KEA København består i dag af 5 forskellige lokationer, men er netop nu i gang med et fortætningsprojekt, der består af optimering af eksisterende lokationer, samt lukning og flytning af en enkelt lokation. Til optimeringsdelen af projektet, som primært består af gennemgribende renoveringer af eksisterende lokaler, søges en projektkoordinator, som har en grundlæggende forståelse for byggeprocessens elementer.

 

Om jobbet
KEA er som led i projekt ”KEA rykker sammen” i gang med en række større og mindre ombygningsopgaver i tæt samspil med rådgivere, bygherrer og KEA internt. Som projektkoordinator får du en central rolle i den løbende koordinering og styring af projektet, som løber over det kommende år. Du vil med direkte reference til vores Facility chef skulle indgå i en projektgruppe med deltagelse af KEAs planlægningsfunktion, ledelsessekretariatet, KEA Facility & IT samt eksterne rådgivere. 

 

Om dig
Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag med mange aktører. Du har lyst til og erfaring med et lignende omfattende projekt med mange interne afhængigheder og mange interessenter. Du skal kunne rumme behov hos vores forskellige uddannelser, hvoraf mange har tilknyttet forskellige værkstedsfunktioner. Derudover bliver du en del af et erfarent team med mange forskellige fagligheder, der samarbejder på tværs af organisationen. Med indflydelse på kvalitet i afdelingens ydelser er det vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces.

Vi forestiller os, at du:

  • Har dokumenteret projektledererfaring, og at du har en videregående uddannelse
  • Har koordineret mindst ét byggeorienteret projekt før og har grundlæggende forståelse for byggeprojekters organisering
  • Er en dygtig kommunikator i både skrift og tale
  • Har erfaring med at udarbejde beslutningsoplæg og projektstatus til forskellige interessenter og beslutningstagere

 

Derudover er det vigtigt, at du:

  • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
  • Arbejder ambitiøst og selvstændigt med dine opgaver
  • Er fyldt med energi og mestrer konstruktiv dialog med mange forskellige parter
  • Er pligtopfyldende og detaljeorienteret

 

Vi tilbyder
Et job på en spændende og visionær uddannelsesinstitution, hvor der er plads til, at du kan bringe din stærke faglighed og erfaring i spil.
Du vil blive en del af KEA Facility & IT, der holder til på fem forskellige adresser, men du vil have din hverdag på Guldbergsgade 29N, 2200 København. N. 

 

Vilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på 37 timer. Løn, pensions- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen udløber med udgangen af september 2021.

 

Interesseret?
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for KEA, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning med det samme.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Julia Budolfsen på 30 85 12 91 eller jhb@jks.dk. Grundet efterårsferie, besvares opkald og mails ikke i uge 42.
KEA arbejder bevidst og målrettet på at rekruttere medarbejdere, som samlet set byder på et bredt udvalg af faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer. Derfor opfordrer vi alle, uanset køn, alder og etnisk baggrund, til at søge stillingen.

 

Om KEA
KEA uddanner kompetente og ambitiøse studerende inden for teknologi og business på programområderne KEA Teknik, KEA Design, KEA Digital, KEA Byg og KEA Kompetence. Uddannelserne har dybe rødder i praksis og et højt fagligt niveau, der gør KEAs dimittender eftertragtede på et globalt orienteret arbejdsmarked. Uddannelserne er på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau og udbydes som fuldtids- og/eller deltidsuddannelser. KEA har mere end 450 medarbejdere og 10.000 studerende i alt. Du kan følge KEA på Twitter, LinkedIn og Facebook.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.