Gem job

Projektkoordinator til Occupier Services, København

Firmabeskrivelse

Colliers Occupier services omfatter bl.a. Lejerrådgivning, Corporate Solutions, Workplace Advisory samt Project Management. Vi bistår danske og internationale virksomheder med rådgivning om erhvervsejendomme. Baseret på kundens strategier og krav identificerer vi nøglekriterier og vælger det ideelle lejemål på markedet. Vi rådgiver om arealanvendelse og muligheder og forhandler på lejers vegne den teknisk og kommercielt mest konkurrencedygtige lejekontrakt.

Afdelingen er oprindeligt etableret i 2009, men har haft stor succes og er vokset betydeligt de senere år. Planen er fortsat vækst i de kommende år. Vi besidder stærke specialistkompetencer inden for lejerrådgivning, herunder indretning, bygningsteknik, økonomi, projektstyring og jura. Vores faglige bredde sikrer, at lejer får den bedst mulige sparring i alle projektfaser.

Colliers International (NASDAQ, TSX: CIGI) er en førende global rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi har kontorer i 67 lande og mere end 15.000 dedikerede medarbejdere, der samarbejder om at yde ekspertbistand til lejere, ejere og investorer i ejendomssektoren. I mere end 25 år har vores erfarne lederteam, hvoraf en stor del er medejere, leveret et akkumuleret investeringsafkast på knap 20% til Colliers’ aktionærer. Da vi har en årlig omsætning på 3,0 mia. dollar globalt (3,3 mia. dollar inkl. associerede selskaber) og administrerer ejendomme til en værdi af 40 mia. dollar, er vi i stand til at finde de bedste løsninger for hver enkelt ejendom samt skabe værdi for vores kunder og vores medarbejdere.

I Danmark er Colliers den absolut største og mest erfarne rådgiver inden for erhvervs- og investeringsejendomme. Vi beskæftiger os med formidling af ejendomme, udlejning, lejerrådgivning og vurderinger, ligesom vi udarbejder markedsanalyser og rådgiver vedrørende by- og arealudvikling, ejendomsinvesteringsstrategier mv.

Vi er landsdækkende med godt 135 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Odense og Vejle.

Læs mere på , Twitter eller .

Jobbeskrivelse

Som vores nye projektkoordinator bliver du en vigtig del af Occupier Services - vores travle lejerrådgivningsafdeling. Her er du med til at sikre en høj kvalitet i tilbud, præsentationer, markedsanalyser, notater, rapporter mv., vi leverer til vores kunder.

Med reference til afdelingslederen bliver dit primære ansvar at støtte afdelingens lejerrådgiver og projektleder samt forberede og kvalitetssikre de produkter, vi sender ud af huset. Derudover byder jobbet fra tid til anden oversættelse fra dansk til engelsk og omvendt.

Konkret vil dine primære ansvarsområder bestå af:

 • Udarbejdelse af tilbud i Word og Excel
 • Udarbejdelse af aftalegrundlag
 • Markedssøgning ved hjælp af ejendomsportaler og søgebreve samt udarbejdelse af søgelister
 • Oprettelse af sager i SharePoint
 • Udarbejdelse og videreudvikling af præsentationsmaterialer i PowerPoint
 • Oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk.
 • Sprogligt kvalitetstjek af tekster på dansk og engelsk i Word, Excel og PowerPoint
 • Du vil også løbende blive involveret i udvikling og optimering af arbejdsprocesserne i afdelingen, ligesom du vil indgå i vores interne projektkoordinatornetværk på tværs af afdelingerne, hvor vi hjælper hinanden ved travlhed og med fælles faglig udvikling.

  Der er p.t. seks fuldtidsansatte lejerrådgivere i Occupier Services - Colliers’ lejerrådgivningsafdeling i København. Dine kommende kolleger har mange års erfaring med forskellige specialiseringer, som går hånd i hånd, når vi tilbyder kunderne 360 graders ejendomsrelateret rådgivning. Vi har en flad struktur med ansvar på alle anciennitetsniveauer.

  Vi tilbyder en central rolle i en afdeling, som hele tiden har rigtig mange af de famøse bolde i luften, så det er vigtigt, at du trives med ansvar og ikke bare kan holde hovedet koldt, men også bruge det til at sende hver eneste bold sikkert videre. Det er med andre ord dig, der sammen med dine nærmeste kolleger sikrer overblikket, strukturen og kvaliteten i alle de opgaver, der kommer gennem vores afdeling.

  Du kan forvente en forholdsvis stejl indlæringskurve, selvfølgelig under kyndig vejledning, i et ungt, energisk og socialt kontormiljø på en attraktiv og central beliggenhed i København.

  Ud over fantastiske kolleger tilbyder vi naturligvis en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, en god kantine, sundhedsforsikring og pensionsordning.

  Kvalifikationer

  Vi forestiller os, at du har et solidt koordinerings- og projektledelsesfundament, og at du kan begå dig flydende på såvel skriftligt som mundtligt dansk og engelsk (britisk). Derudover har du:

 • minimum 3-5 års relevant erfaring, gerne fra projektledelsesmiljø
 • god kommerciel forståelse
 • erfaring fra ejendomsbranchen er en fordel, men ingen forudsætning
 • evnen til at tage ansvar og skabe overblik
 • Du er grundig, konstruktiv og respektfuld, når du giver feedback og yder sparring til dine kolleger, med det mål at alle bliver klogere i processen. 

  Som person er du ansvarsbevidst og pligtopfyldende, og du har en struktureret tilgang til dit arbejde. Du formår at organisere og prioritere i en meget hektisk hverdag omgivet af yderst entreprenante mennesker.

  Du er superbruger i hele Office-pakken, og forstår du dig på tal, er det et stort plus, men ikke et krav.

  Yderligere informationer

  Kan du se dig selv som vores nye projektkoordinator, vil vi meget gerne høre fra dig.

  Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så upload din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt og fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, hvad der driver dig, og hvad du kan bidrage med, både fagligt og personligt.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:

  Partner, Occupier Services,  Lau Melchiorsen  på telefon 22 27 02 53 eller på lau.melchiorsen@colliers.com.

  Der er tale om en fuldtidsstilling på vores kontor i København. Tiltrædelse snarest muligt.

  Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Læs mere på vores hjemmeside 


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.