Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektkoordinator til projekt "Gæsteplads eller sygehusindlæggelse"

Langeland Kommune søger en projektkoordinator på 37 timer ugentligt til projekt ”Gæsteplads eller sygehusindlæggelse” 
Projektkoordinatoren skal kvalificere hvorvidt ældre borgere tilbydes et midlertidigt ophold i en kommunal gæsteplads, eller om en sygehusindlæggelse vil være det bedste valg.
 
Ansættelsesperioden vil være fra 1. marts 2018 - 31. marts 2020, løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
Projektkoordinatoren vil være organisatorisk forankret i Sundhedssekretariatet med faglig reference til sundhedskoordinatoren.
 
 
Ved ansættelsen lægges vægt på:

   • Projekterfaring
   • Erfaringer fra den primære sundhedssektor
   • Sundhedsfaglig baggrund
   • Evner til formidling og undervisning på alle sundhedsfaglige niveauer

 
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 26. februar 2018. Tilstede vil være projektets styregruppe, som repræsenterer tillidsrepræsentanter og ledere i hjemmeplejen.
 
For yderligere oplysninger og hvis du ønsker at få tilsendt projektbeskrivelse, er du velkommen til at kontakte sundhedskoordinator Inger Stenstrøm på tlf. 51 43 52 53 eller på isra@langelandkommune.dk.
 
Projektet er finansieret under puljen ”Videreudvikling og styrkelse af indsatser i kommunerne med særligt fokus på ældre medicinske patienter og udsatte grupper”.
 

Send ansøgning vedlagt relevante bilag via nedenstående link senest den 13. februar 2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her