Projektkoordinator til solidt byggefirma

- Kunne du tænkte dig at blive en del af et erfarent byggefirma med en seriøs, men uformel organisation og er overblik, struktur og erfaring med byggebranchen lige dig? Så er du måske vores kundes nye projektkoordinator.

Virksomheden
Vores opdragsgiver har en 50 år lang historie indenfor arkitekttegnet boligbyggeri, og er anerkendt for at opfylde kundernes boligdrømme.

Din nye arbejdsplads bliver på virksomhedens moderne kontorer beliggende centralt i trekantsområdet, hvor du med reference til produktionschefen, skal bidrage med din store viden og kunnen til at sikre tilfredse kunder og gode samarbejdsrelationer med virksomhedens underleverandører i en succesfuld virksomhed.

Stillingen
Din opgave er at koordinere alle ressourcer i byggeprocessen fra byggetilladelse til aflevering af færdigt hus. Du får ansvar for hele processen inkl. tidsplaner, styring af underentreprenører og aftaler om ekstraarbejder.

En stor del af opgaverne er baseret på kontakt til projektledere og underleverandører, hvilket stiller krav til kommunikation på flere niveauer, såvel mundtligt som skriftligt. Du kan selvstændigt formulere og videreformidle krav og afstemme forventninger.

Vores forventninger til dig
Rollen som projektkoordinator er for dig, der er god til at bevare overblikket og viser det ved at planlægge, styre og koordinere dine projekter sikkert og målrettet. Du arbejder struktureret og misser aldrig en deadline.

Du skal have erfaring med byggebranchen og en grundlæggende forståelse for byggeprojekters organisering. Du har sandsynligvis erfaring fra en tilsvarende stilling.

Du kan koordinere et byggeri med sikker hånd, men du gør det på en facon, som opleves imødekommende. Du er således en teamplayer med et smil på læben, som andre ønsker at arbejde sammen med.

Derudover skal du være udadvendt og god til at holde mange bolde i luften på én gang. Du er detaljeorienteret, og har evnen til at organisere og prioritere dine egne opgaver og ansvar.

Personlige egenskaber
Du trives i et travlt miljø fyldt med uforudsigelighed og med tværfaglige opgaver. Du arbejder struktureret, og forstår de udfordringer, som ligger implicit i rollen. Samtidig er du den glade, imødekommende og hjælpsomme kollega, som bidrager til et hvert team med sin gejst, entusiasme og venlighed. Derudover har du overblik over dine opgaver, og formår at prioritere, så du altid når i mål.

Du tilbydes
at blive en del af en inspirerende arbejdsplads, hvor du vil få stor indflydelse på egen hverdag omgivet af højt motiverede kollegaer. Du vil få en varieret hverdag med mulighed for at blive fagligt udfordret i en flad organisation med et uformelt miljø.

Svarer jobbet til dine kvalifikationer og jobønsker, så hører vi meget gerne fra dig.
Samtalerne afholdes løbende; jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carina Smedegaard på +45 4011 3722

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

Med venlig hilsen

F10 Human Resource


Følg F10 Human Resource på  https://www.linkedin.com/company/f10-hr-&-rekruttering/ 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.