PROJEKTLEDER

Som har erfaring med store hovedentrepriser

Virksomhedsbeskrivelse:

Ason A/S er et entreprenørfirma med en årlig omsætning på ca. 100 mio., der har primært fokus på byggeri til erhvervslivet og offentlige bygherrer. Virksomheden beskæftiger sig primært med total- og hovedentrepriser inden for nybyggeri og renovering af kontorer, laboratorier, institutioner og undervisningsbygninger på hele Sjælland. 

Virksomheden tilbyder tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion med en stab af veluddannede tømrere. De øvrige dele af entreprisen løses med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til virksomhedens krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme. 

Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag 9 funktionærer og ca. 25 tømrersvende tilknyttet virksomheden.

Stillingsbeskrivelse:
Du vil få god mulighed for at byde ind med dine ideer og forslag til nye måder at gøre tingene på i denne meget selvstændige stilling, hvor du med reference til projektchefen i virksomheden, får ansvaret for dine egne projekter. 

Da hovedparten af Asons opgaver er kontorbyggeri og offentlige institutions- og skolebyggeri, vil det givetvis være sådan en opgave, du starter op med. 

Når du har fået projektet overdraget fra tilbudsafdelingen, kommer du til at køre det meget selvstændigt. Du står selv for planlægning af projektet og for evt. forhandling af akkorder med de timelønnede. 

Det er dit ansvar, at projektet kører godt og sikkert, og at planlægningen og byggeledelsen fungerer. Du er derfor løbende i tæt dialog med byggeledere og formænd, som bruger dig som sparringspartner i det daglige.

Du får også en bred kontaktflade til interessenter omkring byggepladsen, idet du vil have stor kundekontakt med rådgivere og bygherrer, ligesom du selv står for udarbejdelse af tilbud på merarbejde. 

Som projektleder er du garant for, at kvaliteten og økonomien lever op til det aftalte. Jo bedre du er til at styre dine sager, jo friere rammer vil du få til selv at udfylde jobbet på din egen måde.

Du tilbydes:
En god mulighed for at være med til at præge den måde tingene løses på, da du kommer ind i en virksomhed, hvor man er meget åben for nytænkning, og hvor der er korte beslutningsprocesser.

Egenskaber:
Som person er du resultatorienteret og handlekraftig med en god gennemslagskraft, der har sans for godt købmandskab. Du arbejder selvstændigt og målrettet og er god til at sikre, at både kvaliteten og økonomien holder.

Sprogkundskaber / IT:
Det forventes, at du er god til at formulerer dig på dansk i skrift og tale, kan begå dig på engelsk og er vant til at arbejde med IT.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:16. februar 2018

Intern Project Leader (Danish-speaking)

Dansk-Fransk Handelskammer

København
The Danish-French Chamber of Commerce is seeking an intern as project leader for a duration of 4-6 months Danish-French Chamber of Commerce, Copenhagen, Denmark Location: Skindergade 7, 1159 Copenhagen K Job category: Project management, administrat...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Ingeniører og Projektledere

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Ingeniører og Projektledere med maskin-, El-, Elektro- og Automationsbaggrund. Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vor...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:12. februar 2018

PRODUCT MANAGER WITH COMPLIANCE EXPERIENCE FOR NETS. 3 - 4 MONTH PROJECT

Worksome ApS

Albertslund
Note: This is a freelancejob on Worksome. Please see more about the job and apply via: https: use.worksome.dk job 1098 We are looking for a Product Manager Product Owner for a 3-4 months project. You will join our Product Management team of professi...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:4. februar 2018

Projektleder til borger.dk

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at drive udviklingen af borger.dk? Og motiveres du af at arbejde i et tværfagligt miljø, hvor de ambitiøse mål opnås i fællesskab med mange aktører? Vi søger lige nu en engageret projektleder, som skal være med til at sikre, at b...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:19. januar 2018

Projektleder til større el-entreprise i København Centrum

ROBOTEK GRUPPEN A/S

København
Vil du lede spændende projekter indenfor el og nyder du teknisk komplicerede projekter, der fylder noget i bybilledet? Så er her chancen for at komme til at arbejde på anlægsprojekter i samarbejde med dine øvrige kolleger på el området. Jobbets vigt...