PROJEKTLEDER

Med god og bred viden inden for projektstyring af teknikentrepriser

Virksomhedsbeskrivelse:

Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tværfaglig projektering, koordinering og styring af omfattende og teknisk krævende teknikentrepriser.

Som én af de få aktører i ventilationsbranchen tilbyder E. Klink en total kompetencevifte, der spænder lige fra projektering og produktion til montering, indregulering og service – alt under ét tag.

Som BIM-projekterende ventilationsentreprenør arbejder virksomheden tæt sammen med deres rådgivende partnere om digitalt byggeri. Her benytter deres tekniske designere såvel AutoCAD/MagiCAD som Revit MEP/MagiCAD til at løse de omfattende og ofte teknisk komplekse projekteringsopgaver med. E. Klink er registreret under VENT-ordningen. E. Klink er således bemyndiget til at foretage anlægs-undersøgelser og udførelse af ventilationsopgaver som sikrer, at ventilationsanlægget til stadighed lever op til kundens funktionskrav, hvad angår anlægsydelse og energiforbrug.

Høj teknisk kvalitet, effektiv produktion, fleksibilitet og punktlighed, hvilket positionerer virksomheden som en konkurrencedygtig og attraktiv samarbejdspartner, der med en stærk kundefokuseret virksomhedskultur implementerer og vedligeholder driftssikre og miljørigtige ventilationsanlæg, som skaber trivsel og merværdi for virksomhedens kunder.

Stillingsbeskrivelse:

Trives du i rollen som projektleder, men mangler du flere og større udfordringer i et nyt job, hvor du også får mulighed for at agere teamleder, så er denne stilling lige det rette for dig. Her kommer du nemlig til at få ansvaret for dine egne til tider meget omfattende og teknisk krævende løsninger inden for ventilation og klimaanlæg.

Du skal være indstillet på at arbejde med projektstyring på flere opgaver og projekter samtidigt. Du bliver en del af et dedikeret team af projektledere og en meget engageret chef, som du kan sparre med i det daglige. Vi ser dog gerne, at du er så dygtig fagligt, at du helt naturligt går ind og fungerer som en slags teamleder for de mindre erfarne projektledere.

Teamet i projektafdelingen består i dag af i alt 20 personer fordelt på projektledere, entrepriseledere, projekterende projektledere og tegnere. Det er dit ansvar, at dine projekter køres igennem, så de lever op til de opstillede krav til hhv. kvalitet, overholdelse af deadlines og naturligvis inden for det opstillede budget.

Du bliver derfor en del af et team, der sætter en ære i at yde et godt stykke arbejde, som hjælper hinanden, og hvor der vil være god mulighed for at få mange forskellige faglige udfordringer.

Du tilbydes:

En meget udfordrende stilling, hvor du vil få mulighed for virkelig at få dine faglige kompetencer i spil og, hvor du har god mulighed for at gå ind og tage rollen som teamleder.

Egenskaber:

Du besidder en vis detaljeringssans og et godt overblik, hvilket bevirker, at du er god til at styre dine projekter og overholde deadlines. Samtidig forventes det, at du både er kommercielt indstillet og kvalitetsbevidst, hvilket er en svær konstellation, som du mestrer. Du er ærekær med dit arbejde, og går gerne en ekstra mil, for den gode løsning, der lever op til det høje kvalitetsniveau, som virksomheden er kendt for.

Du er god til at kommunikere på alle niveauer, både internt i organisationen og eksternt med diverse samarbejdspartnere.

Sprogkundskaber / IT:

Du er flydende i dansk i skrift og tale og kan begå dig på engelsk. Det forventes, at du har kendskab til Revit MEP/MagiCAD.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. marts 2018

Project Manager

MICROSOFT DANMARK APS

Business Applications Domain Microsoft s Business Applications Domain helps customers maximize their investment in Microsoft Dynamics solutions and the full portfolio of Microsoft Products through accelerated adoption and productive use of technolog...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Projekterende Projektleder

PROFILPARTNERS ApS

Der kan projektere komplicerede ventilations- og klimaløsninger. Virksomhedsbeskrivelse: E. Klink er blandt de største og mest kompetente ventilationsentreprenører i Danmark. Som en del af Aarsleff og Wicotec-koncernen tilbyder E. Klink endvidere tv...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Projektchef til Energikonstruktioner

MOE AS

Vil du være med til at præge udviklingen i en afdeling og et firma i vækst? Med kundens behov og MOEs værdier i centrum tilpasser vi kontinuerligt vores forretning og spidskompetencer til fremtidens udfordringer. Det er bl.a. her du som projektchef ...
Indrykket:29. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Projektchef/seniorprojektleder - trafikplanlægning

MOE AS

Vi søger en erfaren trafikplanlægger, der både har interesse for det faglige og lyst til at arbejde med strategi og markedsføring i afdelingens ledelsesteam Hos MOE Tetraplan arbejder vi med strategisk og fysisk trafikplanlægning. Afdelingen omfatte...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Fagleder til vejområdet

MOE AS

Vi søger en ambitiøs og dygtig fagleder til store infrastrukturprojekter Hvis du har ønsker om en central post på store infrastrukturprojekter, er dette job lige noget for dig. Du skal varetage rollen som fagleder for vejområdet på vores forestående...