Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

Som projektleder hos Flex Modul A/S har du ansvar for flere åbne sager ad gangen. Projekternes størrelse spænder fra enkelte kontormoduler på 44 m² til store kontor- eller boligbyggerier på mere end 2.000 m².  Dit job indeholder en bred variation af arbejdsopgaver, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, har ansvar for at opføre spændende byggerier. Du bliver involveret i alle faser af projekteringen, fra skitsering til levering af projektet, og du beskæftiger dig med alsidige arbejdsopgaver såsom:

  • hovedprojektering til egenproduktion
  • indhentning af priser fra underentreprenører
  • indkøb af projektrelaterede bygningsdele
  • myndighedshåndtering
  • energiberegning og energirådgivning
  • du kommer på byggepladserne, for at udøve projekt- og byggeledelse samt kvalitetssikring

 

Om dig:

Du har en uddannelse som bygningskonstruktør eller -ingeniør, og gerne med en tømrerbaggrund. På IT siden behersker du AutoCAD og/eller Revit. Som person har du et godt købmandsskab og du er altid et skridt foran, og udviser den energi og gåpåmod der er vigtig for at sikre fremdrift i projekterne. Endelig gør din udadvendte personlighed og dine gode kommunikationsevner, dig i stand til at tale med folk fra flere forskellige faggrupper.

Se mere om Flex Modul A/S og jobbet på www.flexmodul.dk

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her