Projektleder

Til nye byggeprojekter på Sjælland søger JFP a/s, København en erfaren

Projektleder


Karrierestilling i solid byggevirksomhed * Stærk kultur og moderne organisation

Jobbet:

Med udgangspunkt fra kontoret i København, og med reference til regionsdirektøren, får du blandt andet det gennemførende ansvar for dine egne byggeprojekter. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, over entrepriseindkøb efterfulgt af en løbende tæt byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri. Alt sammen inden for rammerne af et veltilrettelagt arbejdsmiljø og kompetente kolleger.

Efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb bliver ligeledes en del af din opgave. Du er således én af de få i branchen, der virkelig magter at levere et færdigt byggeprojekt, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar, og du skal motiveres af personlig udvikling.

Kvalifikationer:

Du er en erfaren projektleder, og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret større byggeprojekter i mål, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Ligeledes har du en relevant byggeteknisk uddannelse. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik, struktur og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til selv de mest udfordrende opgaver og et godt humør, der smitter af på dine omgivelser.

Gode kommunikations- og forhandlingsevner er desuden væsentlige egenskaber. Både din performance og dit potentiale ligger således noget over gennemsnittet inden for branchen – ikke mindst, fordi virksomheden gerne ser, at medarbejderne har et vækst- og udviklingspotentiale.

Du tilbydes:

Et spændende og selvstændigt job i en solid, landsdækkende byggevirksomhed, der tilbyder en unik mulighed for, at du kan bevise dine færdigheder som projektleder, samtidig med at du kan udvikle dig i en innovativ virksomhed med en flad organisation.

Du får et tæt samarbejde med engagerede og kompetente kolleger, og du vil opleve et miljø, præget af en uformel omgangstone, professionalisme, handlekraft samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Din ansøgning mærkes ”01.01.90” og mailes til stilling@eandersen.dk. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Senior Project Planner for offshore wind projects

Ørsted A/S

Fredericia
Would you like to be part of driving project planning in our offshore wind projects? Join us and become Senior Project Planner in the Time & Resource Management department where you ll be supporting our offshore wind farm projects with time manageme...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Projektleder - R&D

LINAK A/S

Projektleder R D Vi søger en energisk projektleder, der vil være del af vores team til udvikling af fremtidens produkter. Du bliver en del af vores udviklingsafdeling indenfor Health Care med 9 projektleder-kolleger og ca. 50 udviklingsingeniører. D...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Projektleder

F10 Human Resource ApS

- Forretningsforståelse og kommunikation i øjenhøjde F10 Human Resource søger for Ventu A S Virksomheden Ventu A S er en dansk IT-virksomhed i rivende vækst. Med deres nøgleprodukt Microbizz, tilbyder virksomheden løsninger inden for håndtering af v...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Projektleder - Ventilation

Dansk Installations Teknik A/S

Dansk Installations Teknik søger en projektleder til vores ventilationsafdeling, som er handlekraftig, målrettet og har stor erfaring inden for projektledelse og projektering af ventilation. Vores projektleder skal sikre en fortsat positiv udvikling...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Projektleder

TUCO YACHT VÆRFT ApS

Faaborg-Midtfyn
ProjektlederHos Tuco Marine Group i Faaborg har vi travlt og søger derfor en ny projektleder. Arbejdsopgaverne i stillingen vil bestå af projektledelsesopgaver, primært koncentreret omkring vores nybygningsprojekter i ProZero serien af hurtige både ...