Projektleder

ERP implementeringsprojekt
Vestjyllands Andel A.M.B.A. søger til en nyoprettet stilling en projektleder, som over de kommende år får det overordnede ansvar for implementering af Dynamics 365 i virksomheden.

Dette er en unik mulighed for en ung kandidat til at få ansvaret for implementering af et nyt ERP-system, der har helt afgørende betydning for virksomhedens fortsatte vækstplan, og som samtidig giver en fantastisk mulighed for at få et dybtgående kendskab til virksomhedens processer. For den rette kandidat må dette meget gerne føre til et større ledelsesansvar i virksomheden på sigt.

Økonomisk profil med stærke IT-kompetencer og -interesse
Den rette kandidat har minimum 2 års erfaring, formodentlig fra en økonomifunktion. Det er selvfølgelig en klar fordel, hvis man har arbejdet med tilretning/implementering, eller i det mindste har god erfaring med ERP-systemer.

Du har formodentlig en videregående økonomisk uddannelse, meget gerne krydret med IT. Det er afgørende, at du har flair og interesse for IT.

Som person evner du at have det store overblik, samtidig med at du kan bevæge dig ned i de små detaljer. Du formår med din udadvendte natur og stærke kommunikative evner at skabe forandringer igennem andre.

Udviklingsmuligheder for den rette kandidat
Du bliver del af en lokalt forankret virksomhed med en årlig omsætning på ca. 2 mia. kr., 180 dedikerede medarbejdere samt medejerskab i flere spændende virksomheder.

Du får muligheden for at arbejde med den nyeste IT-teknologi i dette ERP-projekt, og for den rigtige kandidat vil der på sigt være mulighed for en spændende lederkarriere i virksomheden.

Du har din daglige gang på kontoret i Ringkøbing og må forvente nogen kørsel til virksomhedens afdelinger rundt om i landet.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Mercuri Urval, seniorkonsulent Palle Morthorst på tlf. 2496 1350. Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer DK-04717.

 Vestjyllands Andel er en moderne andelsvirksomhed, som kontinuerligt udvikler koncepter i tæt samspil med kunderne. Kvalitet og partnerskab er nøgleord. Knowhow er det vigtigste konkurrenceparameter, og man anvender den nyeste viden om produkter, deres virkning og værdi til gavn for kunder i både ind- og udland. Vestjyllands Andel har gennemslagskraft i et medarbejderteam, hvor alle løfter i flok. Vestjyllands Andel beskæftiger 180 medarbejdere.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her