Projektleder

ProjektlederHos Tuco Marine Group i Faaborg har vi travlt og søger derfor en ny projektleder.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil bestå af projektledelsesopgaver, primært koncentreret omkring vores nybygningsprojekter i ProZero serien af hurtige både til professionelle brugere.

Kandidaten: Du har solid erfaring inden for projektledelse, og meget gerne erfaring med nybygningsprojekter. Du er måske uddannet maskinmester eller har anden relevant faglig ballast, som sætter dig i stand til at lede projekter både på et administrativt, men også et højt fagligt plan, og med både egne medarbejdere, og underleverandører. - Du har lyst til at arbejde med både og har måske også sejlads og både som din fritidsinteresse.

Stillingen ligger i vores driftsselskab Tuco Yacht Værft, hvor vi udvikler, designer og bygger både i letvægtsmaterialer til det professionelle marked. Vi har for få år sådan lanceret en serie af professionelle både – vores ProZero-linje, som særligt henvender sig til offshore og workboat segmenterne. Vi er en virksomhed i vækst og har siden lanceringen af ProZero ansat løbende for at styrke vores stærke hold.

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i en innovativ virksomhed, der er med helt fremme i front, når det kommer til udvikling inden for arbejde med kompositmaterialer og det maritime miljø. Vi lægger vægt på, at dagligdagen skal være fleksibel, og at den enkelte tager ansvaret og leverer den ekstra indsats, der kræves, når en deadline eksempelvis nærmer sig.

Vi har ambitiøse vækstmål, og tilbyder en spændende og inspirerende arbejdsplads.

Ansøgninger kan sendes til mail@tuco.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:2. april 2018

Projektleder

F10 Human Resource ApS

- Forretningsforståelse og kommunikation i øjenhøjde F10 Human Resource søger for Ventu A S Virksomheden Ventu A S er en dansk IT-virksomhed i rivende vækst. Med deres nøgleprodukt Microbizz, tilbyder virksomheden løsninger inden for håndtering af v...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Projektleder - Ventilation

Dansk Installations Teknik A/S

Dansk Installations Teknik søger en projektleder til vores ventilationsafdeling, som er handlekraftig, målrettet og har stor erfaring inden for projektledelse og projektering af ventilation. Vores projektleder skal sikre en fortsat positiv udvikling...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Projektleder

ERWIN ANDERSEN A/S

Til nye byggeprojekter på Sjælland søger JFP a s, København en erfaren Projektleder Karrierestilling i solid byggevirksomhed * Stærk kultur og moderne organisation Jobbet: Med udgangspunkt fra kontoret i København, og med reference til regionsdirekt...