Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

ProjektlederHos Tuco Marine Group i Faaborg har vi travlt og søger derfor en ny projektleder.

Arbejdsopgaverne i stillingen vil bestå af projektledelsesopgaver, primært koncentreret omkring vores nybygningsprojekter i ProZero serien af hurtige både til professionelle brugere.

Kandidaten: Du har solid erfaring inden for projektledelse, og meget gerne erfaring med nybygningsprojekter. Du er måske uddannet maskinmester eller har anden relevant faglig ballast, som sætter dig i stand til at lede projekter både på et administrativt, men også et højt fagligt plan, og med både egne medarbejdere, og underleverandører. - Du har lyst til at arbejde med både og har måske også sejlads og både som din fritidsinteresse.

Stillingen ligger i vores driftsselskab Tuco Yacht Værft, hvor vi udvikler, designer og bygger både i letvægtsmaterialer til det professionelle marked. Vi har for få år sådan lanceret en serie af professionelle både – vores ProZero-linje, som særligt henvender sig til offshore og workboat segmenterne. Vi er en virksomhed i vækst og har siden lanceringen af ProZero ansat løbende for at styrke vores stærke hold.

Vi kan tilbyde en dynamisk arbejdsplads i en innovativ virksomhed, der er med helt fremme i front, når det kommer til udvikling inden for arbejde med kompositmaterialer og det maritime miljø. Vi lægger vægt på, at dagligdagen skal være fleksibel, og at den enkelte tager ansvaret og leverer den ekstra indsats, der kræves, når en deadline eksempelvis nærmer sig.

Vi har ambitiøse vækstmål, og tilbyder en spændende og inspirerende arbejdsplads.

Ansøgninger kan sendes til mail@tuco.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her