Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

Projektleder søges til nyoprettet stilling
Jakobsen & Blindkilde A/S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling.

Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut.  Din opgave er således at lede, planlægge og koordinere projekter. Du styrer aktiviteterne på byggepladsen og afholder byggemøder. Du har ansvaret for styringen af økonomien i form af budgetopfølgning samt afrapportering på de enkelte projekter.

Dygtig og hands-on projektleder!
Du har formentlig en uddannelse som bygningskonstruktør eller en håndværksmæssig baggrund kombineret med minimum 5 års erfaring i styring af hoved- og totalentrepriser. Du kan styre risici, økonomi, tid og kommunikation, besidder gode samarbejdsevner og formår at opbygge og vedligeholde en god relation til bygherre såvel som underentreprenører.

Derudover skaber du overblik over projekterne, kan håndtere mange opgaver sideløbende og trives med at være ude på byggepladsen og sammen med de forskellige håndværkere.

Som person har du et godt overblik, samtidig med at du har styr på de små detaljer. Du sikrer med din vedholdende og handlingsorienterede natur, at der er styr på tingene, og at problemer fanges på forkant.

Selvstændig rolle i veldrevet, velkonsolideret virksomhed med familieånd!

Du får et selvstændigt ansvar for projekter - typisk i størrelsesordenen kr. 10-70 mio. - i en veldrevet virksomhed med ca. 75 dedikerede kolleger, en meget flad organisationsstruktur, sunde værdier baseret på ordentlighed og en ambition om fortsat vækst.

Du har din daglige gang på kontoret i Aulum, men vil naturligvis bruge en stor del af din tid på byggepladserne.

Virksomheden vægter udvikling af medarbejdere højt, hvorfor du tilbydes gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Mercuri Urval, seniorkonsulent Palle Morthorst på tlf. 2496 1350. Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer DK-04740.

 

Jakobsen & Blindkilde A/S er en ejerledet virksomhed, der udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører man større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S har kontor i Aulum og beskæftiger 75 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Man råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på gravemaskiner og dozer.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her