Projektleder

Projektleder søges til nyoprettet stilling
Jakobsen & Blindkilde A/S har travlt og søger derfor en projektleder til en nyoprettet stilling.

Som projektleder er du overordnet ansvarlig for byggeprojekter fra start til slut.  Din opgave er således at lede, planlægge og koordinere projekter. Du styrer aktiviteterne på byggepladsen og afholder byggemøder. Du har ansvaret for styringen af økonomien i form af budgetopfølgning samt afrapportering på de enkelte projekter.

Dygtig og hands-on projektleder!
Du har formentlig en uddannelse som bygningskonstruktør eller en håndværksmæssig baggrund kombineret med minimum 5 års erfaring i styring af hoved- og totalentrepriser. Du kan styre risici, økonomi, tid og kommunikation, besidder gode samarbejdsevner og formår at opbygge og vedligeholde en god relation til bygherre såvel som underentreprenører.

Derudover skaber du overblik over projekterne, kan håndtere mange opgaver sideløbende og trives med at være ude på byggepladsen og sammen med de forskellige håndværkere.

Som person har du et godt overblik, samtidig med at du har styr på de små detaljer. Du sikrer med din vedholdende og handlingsorienterede natur, at der er styr på tingene, og at problemer fanges på forkant.

Selvstændig rolle i veldrevet, velkonsolideret virksomhed med familieånd!

Du får et selvstændigt ansvar for projekter - typisk i størrelsesordenen kr. 10-70 mio. - i en veldrevet virksomhed med ca. 75 dedikerede kolleger, en meget flad organisationsstruktur, sunde værdier baseret på ordentlighed og en ambition om fortsat vækst.

Du har din daglige gang på kontoret i Aulum, men vil naturligvis bruge en stor del af din tid på byggepladserne.

Virksomheden vægter udvikling af medarbejdere højt, hvorfor du tilbydes gode karriere- og udviklingsmuligheder.

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Mercuri Urval, seniorkonsulent Palle Morthorst på tlf. 2496 1350. Finder du jobbet interessant, kan du uploade ansøgning og CV. Referencenummer DK-04740.

 

Jakobsen & Blindkilde A/S er en ejerledet virksomhed, der udfører erhvervsbyggeri i total- og hovedentreprise over hele Danmark med egenproduktion af jord-, kloak- og betonarbejde. Herudover udfører man større anlægsentrepriser og naturgenopretningsprojekter.

Jakobsen & Blindkilde A/S har kontor i Aulum og beskæftiger 75 engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere. Man råder over en moderne maskinpark med satellitbaseret maskinstyring på gravemaskiner og dozer.Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Projektleder til tværfunktionelle projekter

DEIF A/S

Brænder du for at lede projekter fra start til slut? Og motiveres du af tværgående samarbejde? Så er du måske vores nye kollega. Vi søger en projektleder til at drive tværfunktionelle projekter med det formål at optimere vores processer og forbedre ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Projektleder til vådområdeprojekter

Skive Kommune

Skive Kommune udvider indsatsen indenfor vandplansprojekter, så hvis du har lyst til at arbejde med vådområdeprojekter, har vi måske drømmejobbet til dig.I Skive Kommune vil vi gerne sikre naturen og miljøet. Samtidig har vi som mål at yde en god se...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Projektleder til Sti- og Naturprojekter

Skive Kommune

Vil du være med til at bringe naturen tættere på borgerne? Brænder du for at skabe formidling i den frie natur? Kan du skabe samarbejde mellem forskellige interessegrupper?Skive Kommune er i gang med kortlægning af kommunens stinet med henblik på at...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Intern projektkoordinator

DANMATIC AUTOMATED BAKERY SYSTEMS A/S

Viborg
Er du en tekniskuddannet og erfaren INTERN PROJEKTKOORDINATOR er vi måske din næste arbejdsgiver Danmatic er en privatejet virksomhed, som beskæftiger sig med projektering, fremstilling, salg og service af procesanlæg til bageriindustrien Worldwide....
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Projektleder

HMN ENTREPRENØREN A/S

Grundet øget ordretilgang, og som en styrkelse af driftsorganisationen søger HMN Entreprenøren A S Løgstør en erfaren projektleder til jord, kloak og anlæg til varigt arbejde. Arbejdsområde: Himmerland-Hanherred og Aalborg området Som projektleder, ...