PROJEKTLEDER

Som har erfaring med store hovedentrepriser

Virksomhedsbeskrivelse:
Ason A/S er et entreprenørfirma med en årlig omsætning på ca. 100 mio., der har primært fokus på byggeri til erhvervslivet og offentlige bygherrer. Virksomheden beskæftiger sig primært med total- og hovedentrepriser inden for nybyggeri og renovering af kontorer, laboratorier, institutioner og undervisningsbygninger på hele Sjælland. 

Virksomheden tilbyder tømrer- og snedkerarbejde som egenproduktion med en stab af veluddannede tømrere. De øvrige dele af entreprisen løses med en fast kreds af stabile og fleksible underentreprenører, der lever op til virksomhedens krav til samarbejde, kvalitet og professionalisme. 

Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag 9 funktionærer og ca. 25 tømrersvende tilknyttet virksomheden.

Stillingsbeskrivelse:
Du vil få god mulighed for at byde ind med dine ideer og forslag til nye måder at gøre tingene på i denne meget selvstændige stilling, hvor du med reference til projektchefen i virksomheden, får ansvaret for dine egne projekter. 

Da hovedparten af Asons opgaver er kontorbyggeri og offentlige institutions- og skolebyggeri, vil det givetvis være sådan en opgave, du starter op med. 

Når du har fået projektet overdraget fra tilbudsafdelingen, kommer du til at køre det meget selvstændigt. Du står selv for planlægning af projektet og for evt. forhandling af akkorder med de timelønnede. 

Det er dit ansvar, at projektet kører godt og sikkert, og at planlægningen og byggeledelsen fungerer. Du er derfor løbende i tæt dialog med byggeledere og formænd, som bruger dig som sparringspartner i det daglige.

Du får også en bred kontaktflade til interessenter omkring byggepladsen, idet du vil have stor kundekontakt med rådgivere og bygherrer, ligesom du selv står for udarbejdelse af tilbud på merarbejde. 

Som projektleder er du garant for, at kvaliteten og økonomien lever op til det aftalte. Jo bedre du er til at styre dine sager, jo friere rammer vil du få til selv at udfylde jobbet på din egen måde.

Egenskaber:
Som person er du resultatorienteret og handlekraftig med en god gennemslagskraft, der har sans for godt købmandskab. Du arbejder selvstændigt og målrettet og er god til at sikre, at både kvaliteten og økonomien holder.

Du tilbydes:
En god mulighed for at være med til at præge den måde tingene løses på, da du kommer ind i en virksomhed, hvor man er meget åben for nytænkning, og hvor der er korte beslutningsprocesser.

Sprogkundskaber / IT:
Det forventes, at du er god til at formulerer dig på dansk i skrift og tale, kan begå dig på engelsk og er vant til at arbejde med IT.

Løn:
Du vil få en løn, som modsvarer dine kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring.

Erhvervserfaring:
Du forventes, at have minimum 5 års erfaring som projektleder af større hovedentrepriser.

Uddannelser:
Du har givetvis en håndværksmæssig uddannelse, gerne suppleret med en overbygning som ingeniør, bygningskonstruktør eller andet relevant.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Project Manager in Novo Nordisk Consulting

NOVO NORDISK A/S

Novo Nordisk Consulting is an in-house management consultancy in Novo Nordisk one of the world s most successful pharmaceutical companies and the market leader with in diabetes care. We report directly to Executive Management and drive strategy, org...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Project Manager in Device Manufacturing & Sourcing

NOVO NORDISK A/S

Do you want to join the world s leading manufacturer of insulin? Do you get motivated by securing patient-safety and driving major cross functional projects? Then this is your call for action! Device Manufacturing & Sourcing (DMS) is looking for an ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Project Manager, Sourcing Development & Analytics, Bagsværd

NOVOZYMES A/S

Pioneer a brighter future At Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries, and as part of Research, Innovation & Supply, you will produce and d...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Project Data Manager in Global Development

NOVO NORDISK A/S

Do you have extensive experience in handling data in global clinical programs and do you want to exert your influence by leading a global project team to support the development of the world s best diabetes treatments? Then we may have just the righ...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Technical Trial Manager in Global Development (temporary)

NOVO NORDISK A/S

Do you have the experience and the skills to provide excellent support for a dedicated team driving clinical activities in an international setting? Are you good at handling documents and stakeholders across professions, geography and cultures? Clin...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:21. maj 2018