Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

EL-TEKNIKER - AUTOMATION

Bliver du motiveret af at arbejde med udvikling, standardisering og modularisering?

Er du teknikeren, der sikrer de rette løsninger og har styr på automation? Så er du måske vores nye kollega i udviklingsafdelingen hos JKF.

Vores produktstrategi danner rammen for arbejdet med udvikling og design af mekanik- og automationsløsninger. Der er tale om en stilling, der stiller krav til at kombinere udvikling, standardisering og modularisering af nye og eksisterende produkter.

Vi søger derfor en stærk faglig person, der kan specificere og implementere nye automatik- løsninger indenfor Dust Extraction procesanlæg sammen med kollegaerne i afdelingen såvel som med ekstern samarbejdspartner. Du har et solidt kendskab til elektromekaniske komponenter, PLC-styringer, kommunikationsprotokoller og måske PCB-baserede løsninger.

Jobbeskrivelse

Med reference til Head of Product Management and Development indgår du i et stærkt og dygtigt team i et humoristisk miljø præget af mange bolde i luften. Det bliver din opgave at agere projektleder på mindre projekter inden for automations- og elprojekter, og det bliver dig, der deltager i udviklingen af kundefokuserede produkter og løsninger.

Derudover bliver dine primære arbejdsopgaver:

  • Udvikling af nye løsninger og produkter
  • Vedligeholdelse og optimering af eksisterende produkter og komponenter
  • Udfærdige el-dokumentation
  • Verificering og validering af løsninger
  • Specifikation af el-tekniske komponenter til indkøbsafdelingen
  • Deltage i projekt- og kundemøder

Din baggrund

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, som måske er elektriker, maskinmester, el-installatør, automationstekniker, ingeniør eller lignende. Dertil kommer, at du har oparbejdet en bred solid erfaring indenfor automation. Du arbejder selvstændigt, men samtidig værdsætter et godt teamwork på tværs af organisationen. Derudover arbejder du systematisk og struktureret, tager ejerskab for opgaverne, afslutter dem i tide og på tilfredsstillende måde. Du er vedholdende med et solidt drive, kan holde hovedet koldt og kan samtidig bevare det gode humør i travle perioder. Sprogmæssigt taler og skriver du engelsk på forhandlingsniveau.

JKF tilbyder

  • Spændende og afvekslende job i en velrenommeret virksomhed i høj vækst
  • Uformel og flad struktur med en åben, humoristisk og direkte omgangstone
  • En spændende og innovativ fremtid, hvor du arbejder med IOT-baserede projekter og opgaver
  • Gode personlige- og faglige udviklingsmuligheder

Ansøgning og CV

Upload din ansøgning og CV med relevante referencer nedenfor via knappen "Søg stillingen". Indkomne ansøgninger behandles løbende, og vi tager annoncen af hjemmesiden, når vi har fundet den rette kandidat.

Ønsker du mere information om stillingen eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Brian Mortensen på mobil tlf. +45 61 20 68 42 eller sende en mail på bm@jkf.dk. Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her