Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

Projektleder

Vil du varetage projektledelsen og gennemførsel af anlægsopgaver?

Tempoet og intentionerne i Billund smitter af på anlægsområdet. Byrådet i Billund Kommune har over en årrække udvidet anlægsrammen massivt, hvilket medfører betydelige investeringer i optimering og fremtidssikring af infrastrukturen, byrum og de fælles grønne arealer. Der igangsættes mange spændende tiltag, som også har stor politisk bevågenhed. Alt sammen tiltag, som Billund Kommune, som bygherre, skal sikre gennemført og realiseret med stor faglighed og indsigt. Og vi har brug for dig.

 

Arbejder du i dag som projekt- eller entrepriseleder, men trænger til nye udfordringer, en ny rolle og nyt ansvar? Trænger du til at være med på opgaverne fra start, forme dem og se hvordan de tages i mod af brugerne? Du har erfaring med projektledelse inden for anlægsopgaver, og drømmer om at varetage denne rolle i et givende og intensivt samarbejde med kolleger, eksterne samarbejdsparter og i god dialog med byens borgere? Så er vores ledige plads som projektleder i Billund Kommune et rigtigt godt bud din nye arbejdsplads!

 

Vi tilbyder dig et alsidigt job i en stærk driftsafdeling, hvor der er stor bredde på opgaverne og rig mulighed for udvikling. Hos os ligner den ene dag sjældent den anden, og det hele sker i et godt socialt miljø, hvor du både kan udvikle dig fagligt og personligt. Hos os får du god mulighed for at præge din arbejdsdag i forhold til arbejdsopgaver og dine kompetencer.

Som organisation er vi optaget af at skabe en ny form for velfærd, hvor vi som kommune måler os på de succeser som borgerne/brugerne får og ikke kun på de produkter og ydelser vi leverer.

 

Eksempler på opgaver:

 • Byudviklingsprojekter; pladser, vejanlæg og renovering.
 • Krydsombygninger, vejudvidelser og trafiksikkerhed.
 • Byggemodninger – både bolig og erhverv.
 • Cykelstier

Din hovedopgave vil være omkring anlægsopgaver, hvor du skal varetage Billund Kommunes interesser som bygherre. Du skal forestå arealerhvervelse, projektering, entrepriseudbud, byggepladstilsyn m.m. og varetage projektlederrollen under realisering af anlægsprojekterne. Stillingen indeholder projektledelsesopgaver inden for store og mindre anlægsprojekter.

Vi søger en engageret og kompetent kollega med gode og relevante erfaringer inden for projektledelse. Du vil også i perioder skulle varetage daglige driftsopgaver. Du er en ildsjæl, der brænder for at være med til at skabe og optimere de fysiske rammer for borgere og gæster i Billund Kommune. At gøre det i tæt samspil med andre fagområder er helt naturligt for dig. Det mærkes på dig, at du har en positiv, udadvendt og ukompliceret tilgang til opgaveløsningen. 

Vi forstiller os at du

 • Er uddannet ingeniør, tekniker eller lignende.
 • Har erfaring med projektledelse og er fagligt velfunderet.
 • Har bredt kendskab til styring af entrepriseudbud og kontrakter.
 • Har erfaring med en bred vifte af opgaver inden for både anlæg og drift.
 • Kan trives i en politisk styret organisation.
 • Har en praktisk og pragmatisk tilgang til opgaveløsningen.
 • Er fleksibel og har mod på at tage fra på en bred vifte af opgaver sammen med dine kollegaer.
 • Har en anerkendende tilgang og kan lide mødet og samtaler med borgere, eksterne samarbejdspartnere og kolleger.
 • Besidder gode kommunikative evner og en positiv fremtoning.

Lidt mere om os

Driftsafdelingen Park & Vej varetager både driften af kommunens veje og grønne områder og gennemførekommunens anlægsprojekter med stier, trafikanlæg, pladser og grønne områder.


Driftsafdelingen består i dag af 52 medarbejdere, som i fællesskab og med ordentlighed, godt humør og anerkendelse løser opgaverne. Vi arbejder med base i de to materielgårde i henholdsvis Grindsted og Billund

Løn og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst efter principperne i lokal løndannelse og efter forhandling med den faglige organisation.
Stillingen er normeret til 37 timer pr. uge med ansættelse fra 1. marts 2021 eller efter aftale.

 

Mere information

Kan du få ved at kontakte Afdelingsleder Christian Iversen på 79 72 71 32 eller Områdechef Bo Schjødt Andersen 79 72 70 92. 

 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er fredag d. 15. januar 2021 kl. 8:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3.

 

Faktaboks
I november 2015 offentliggjorde Realdania, KIRKBI A/S og Billund Kommune Billund Byvision, der skal danne ramme for udviklingen af Billund by de næste 20-25 år. Ambitionen er at realisere Billund som Børnenes Hovedstad i alle aspekter af byens udvikling, hvor Billund er magnet for internationale virksomheder, der arbejder med leg, læring og kreativitet. Det skal ses og opleves i byen, hvor turisme, erhverv og et varieret udbud af boliger skal kobles med grønne kiler. Alt sammen til glæde for byens borgere, besøgende og ansatte. Byvisionen sætter retning for en udvikling der har været i gang gennem længere tid, hvor f.eks. børnehavebørn sammen med håndværkere er involveret i byggeriet af vores nye børnehaver, som vi kalder Børnenes Univers.

Men Billund er ikke kun Børnenes Hovedstad. Det er en kommune der har ambitioner og muligheder indenfor anlægsområdet, hvor fokus de kommende år er masterplaner og helhedsplaner for vore institutioner. Ønsket er at skabe optimale rammer for brugere og personale samt optimering af drift og arealer.


Du kan læse mere om byudvikling, Billund Byvision og Ugebladet Mandag Morgen om Sammen finder vi ud af det på:

http://byudvikling.billund.dk/

https://billund.dk/om-kommunen/sammen-finder-vi-ud-af-det/


 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.