Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder

PROJEKTLEDER TIL IBG ERHVERVSBYG 

Da vi har forrygende travlt, har vi brug for endnu en projektleder til IBG Erhvervsbyg. Du får ansvaret for projektledelsen på spændende byggeprojekter primært i Jylland. 

Som vores nye projektleder står du for dine egne byggesager fra start til slut og er ofte involveret i hele processen omkring projektet - fra kalkulation og salg over projektering, planlægning og projektstyring til afslutning og aflevering af opgaven.

Du får en meget selvstændig rolle og løfter ansvaret for projekternes gennemførelse, økonomi og kvalitetsmål i tæt samarbejde med afdelingslederen.

VI SER DET SOM EN SUCCES, NÅR VORES PROJEKTLEDERE LYKKES MED AT:

  • skabe tilfredse kunder der anbefaler os til andre
  • bevare overblikket over økonomi, planlægning og processer, selv når det går stærkt
  • tage ansvar for projekterne, hvor du er synlig og agerer professionelt
  • have et godt købmandskab og gide forhandlingsevner
  • sikre kvalitet og sikkerhed samt dokumentation i vores kvalitetssikringssystem ajour
  • etablere gode relationer til dine kolleger i hele IBG´s organisation. Vi lægger meget vægt på et godt, sjovt og udviklende arbejdsmiljø hvor der er plads til nye idéer og udvikling

Du vil i meget høj grad være med til at præge udviklingen i IBG Erhvervsbyg, og du får stor medindflydelse på din hverdag og dine arbejdsopgaver. Vi vægter faglig og personlig udvikling højt, og du vil opleve, at du får stor mulighed for at blive udfordret.

Ansvaret er dit fra dag et. Du planlægger selv din tid, og du får mulighed for at sætte dine ideer i spil.

HVEM ER DU, OG HVAD HAR DU MED I BAGAGEN?

Du er sikkert uddannet bygningskonstruktør og har minimum 2-4 års erfaring med projektledelse/byggeledelse indenfor byggebranchen. Du er en udadvendt person med god sans for planlægning, og et godt indblik i, hvad det vil sige at drive gode projekter.

Vi forstiller os, at du har bopæl i Midtjylland og trives med at arbejde både på byggepladser, på kontoret i Lemvig og på din hjemmearbejdsplads.

Dine kommunikationsevner er i top og du kan begå dig på alle niveauer. Med dit gode humør, samarbejder du ubesværet med både kunder og kolleger. Du forstår at sætte retningen for dem omkring dig, og har en udviklingsorienteret og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne.

DU BLIVER EN DEL AF…

IBG Erhvervsbyg er er en del af IB G Jensen A/S.

Vi udfører byggerier i hoved- og totalentreprise i hele landet, primært erhvervsbyggerier, skoler og idrætshaller. Vi skaber fremtidens erhvervsbyggeri og stræber altid efter at levere et produkt i høj kvalitet og have tilfredse kunder. Vi har hovedkontor i Lemvig og et satellitkontor i Køge.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

Vi lægger stor vægt på, at du kan efterleve vores værdier i hverdagen: Ærlighed og Ordentlighed.

Et ord er et ord og det står vi ved. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere kan regne med os, og vi opfører os ordentligt!

ANSØGNING

Lyder det som noget for dig, så ser vi frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til IBG Erhvervsbyg generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: morten@lemo-recruitment.dk. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.