Gem job

Projektleder

med forretningsmæssig indsigt og digital baggrund

Til dig som drømmer om at arbejde med produktudvikling i tæt samarbejde med journalister, marketingsfolk, sælgere og udviklere.

 

En af vores dygtige projektledere skal snart på barsel, og vi søger derfor en dygtig projektleder, evt. nyuddannet, der kan følge vores igangværende projekter til dørs samt opstarte og færdiggøre nye spændende digitale projekter.

 

BAGGRUND:

Vi er langt i Mediehuset med udviklingen af vores digitale systemlandskab, der skal skabe fundamentet for den videre forretningsudvikling i en branche under hastig forvandling.

 

Vi har bl.a. de seneste par år øget indsatsen indenfor marketing auto-mation og operationel anvendelse af data, og vi er nu klar til at tage det videre til næste niveau med bl.a. de digitale projekter, du vil skulle overtage, ligesom der rundt om hjørnet venter mange nye spændende digitale opgaver.

 

God digital projektledelse kræver indsigt i it-systemer, godt blik for forretningen, kendskab til branchen og ikke mindst godt blik for den digitale kunderejse.

 

HVEM ER DU:

  • Du er nyuddannet, evt. med 2-3 års erfaring med digital udvikling

  • Du har erfaring med projektledelse eller uddannelse indenfor feltet

  • Du har et godt overblik og sans for de vigtige detaljer

  • Du er selvstændig, tager gerne initiativ til nye tiltag og har en positiv tilgang til arbejdet

  • Du kan arbejde sammen på tværs af forskellige faggrupper

 

ANSVARSOMRÅDER:

  • Projektledelse af udvalgte digitale kundevenlige projekter

  • Sparringspartner for vores udviklings-, samt marketing afdeling

  • Deltagelse i kampagneplanlægning med udgangspunkt i dine projektplaner

Til hverdag arbejder du tæt sammen med kollegaer i udviklings- samt marketingafdelingen i forhold til kampagner og nye digitale tiltag, ligesom du vil komme meget rundt i Mediehuset qua din projektlederrolle.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Digital Marketing Direktør Sune Jakobsen på mobil 31 14 26 22.

 

ANSØGNING:

Ansøgning og CV mailes til direktionssekretær Tina Nortvig Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk

 

Der afholdes løbende samtaler.

 

Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

 

Tiltrædelse 1. juni 2021.

 

Herning Folkeblad er en del af Mediehusene Midtjylland, som er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har ca. 200 ansatte. Medievirksomheden er funderet på lokal journalistik og salg, samt med de centrale administrative og økonomiske funktioner samlet i Herning. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering,

samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker, og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse. Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.