Projektleder anlægsgartner

Er du ansvars- og kvalitetsbevidst både med dine opgaver og i forhold til ledelse af dit team? Kan du skabe overblik over større anlægsopgaver mens du sikrer en god atmosfære både blandt dine medarbejdere og hos kunden?

Så er du muligvis den projektleder vi søger til anlægs- og kloakopgaver i Københavnsområdet.

Virksomheden
Anlægsgartner Gottlieb A/S er autoriseret kloakmester. Virksomheden har en fantastisk historik, og blev kåret som årets håndværker i 2017. Hverdagen er præget af fokus på professionalisme, engagement, flittighed og kundernes tilfredshed. Det hele er pakket ind i et godt arbejdsmiljø for medarbejderne.
Der er over 50 ansatte hos Anlægsgartner Gottlieb, og der udføres alle former for anlægs- og entreprenøropgaver på hele Sjælland indenfor anlæg og entreprise, pleje og vedligeholdelse, kloakservice, privat kloakservice, vinterservice & privathaver

Geografi
Opgaverne i denne stilling udføres primært i Københavnsområdet og du vil befinde dig en stor del af tiden på pladserne.

Om stillingen
Som projektleder får du ansvaret for anlægsopgaver i størrelseorden fra ½-7 mio kr. herunder daglig planlægning og koordinering af dit team bestående af mellem 3-8 dygtige medarbejdere.

Du står for indhenting af tilbud samt forhandling med leverandører og underentreprenører i samarbejde med driftslederen.

Desuden har du ansvaret for udarbejdelse af kvalitetssikring på dine opgaver: Kalkulationer, registrering, kontrol og godkendelse af fakturaer.

Din hverdag foregår i tæt samarbejde med engagerede og fagligt kompetente driftsledere.

Yderligere arbejdsopgaver
• Bestilling af alle materialer til dine respektive opgaver
• Godkende timer for dine medarbejdere ugentligt
• Deltagelse i byggemøder
• Optimering af arbejdsgange og løsninger
• Udarbejde opgørelser til fakturering
• Skabe balance mellem høj kvalitet og sund økonomi

Vi forestiller os om dig, at du: 
• Er ansvarsbevidst og har en professionel indstilling
• Kan motivere og lede dit team
• Har fokus på kvalitet og høj faglighed
• Udviser engagement i overholdelse af deadlines og budgetter
• Er i stand til at vurdere maskintyper og bemanding på opgaver

Ønsker du at blive en del af en medarbejdergruppe, hvor der er fokus på udvikling af virksomhed såvel som menneskelige ressourcer, så er dette job perfekt til dig.

Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre væsentlig end din praktiske erfaring. Du kan muligvis have en uddannelse som jordbrugsteknolog, have- og parkingeniør eller du kan være anlægsgartner med ledelseserfaring, kloakmester eller anlægsstruktør.

Det er en fordel, at du har erfaring med jord, kloak, brolægning og anlægsgartnerarbejde, da der er en del opgaver indenfor vejprojekter og gårdhaver.

Du tilbydes
• Et godt arbejdsmiljø i en virksomhed med stærkt kollegasammenhold
• Sparring og udvikling med kollegaer på højt fagligt niveau
• Mange sociale arrangementer
• Relevant efteruddannelse såfremt du ønsker det
• Frihed under ansvar

Lønpakken består af løn efter kvalifikationer, firmabil og flere attraktive personalegoder.

Ansøgning
Competencia Rekruttering står for interview og udvælgelse.
Anlægsgartner Gottlieb A/S søger desuden grå anlægsgartnere, så hvis du arbejder i et velfungerende team, har du mulighed for at præge ansættelsen af anlægsgartnere ved at opfordre til at søge på samme mailadresse som nedenstående:

Ansøgning og CV sendes til chs@competencia.dk

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til interview, og annoncen slettes når vi har fundet den rette kandidat.

I udvælgelse til stillingen som projektleder vægter vi høj faglig kompetence og en professionel ledelsesstil med fokus på performance via medarbejdertrivsel.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Competencia
Competencia Rekruttering er certificerede specialister i at finde de bedst egnede profiler primært indenfor: Salg, Adm. & Økonomi samt Bygge & Anlæg.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Grå anlægsgartner

Competencia

Har du høj faglig stolthed og og solid viden om belægningsarbejde, så er du muligvis den vi leder efter til et godt job hos Anlægsgartner Gottlieb A S. Grå anlægsgartner til opgaver i Københavnsområdet. VirksomhedenAnlægsgartner Gottlieb A S er auto...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Grønne anlægsgartnere søges

Humanizer

Høje-Taastrup
Brænder du for vedligeholdelse af grønne områder og er indstillet på at arbejde i både regn og blæst? Er du mødestabil og kan trives med at arbejde i et mindre team men dog i en stor virksomhed. Så er du måske en af vores kommende medarbejdere. Vi h...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Grå anlægsgartnere

Humanizer

Høje-Taastrup
Vores kunder har stadig mange opgaver...... derfor søger vi dygtige grå anlægsgartnere. Arbejdet udføres på Sjælland og oftest i Københavnsområdet. Det er et krav at du har god erfaring eller en uddannelse på området. Vi forventer at du: er uddannet...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Anlægsgartnere og struktører

Malmos A/S

Malmos laver landskaber som mennesker kan leve, lege og være i... Vi mangler grå anlægsgartnere og struktører. Vi forventer, at du har minimum 4-5 års erfaring inden for anlægsarbejde er uddannet anlægsstruktør eller grå anlægsgartner - gerne med rø...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Grøn anlægsgartner med stort plantekendskab

Malmos A/S

Vi forventer, at du har minimum 6-8 års erfaring er uddannet planteskolegartner e.lign. har kørekort til bil, er stabil og kvalitetsbevidst bidrager til en god stemning på arbejdspladsen er villig til at tage ansvar Har du et højt plantekendskab, så...