Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder - Byggeprojekter Sundhed og Omsorg

Ansøgningsfrist: 09. august 2020

Om jobbet:
Vil du være med til at planlægge og bygge fremtidens plejeboliger og sundhedshuse i Aarhus kommune?

Sundhed og Omsorg står for at skulle gennemføre en hel række nybyggerier og ombygninger i de kommende år. Vi søger derfor en dygtig og kompetent projektleder til anlægsgruppen som med projekterings- og udbudsbistand fra eksterne rådgivere, kan varetage bygherrerollen.

Vi forestiller os at du er bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller projektarkitekt med min. 5 års projekt- og projektstyringserfaring fra bygherre, tegnestue eller rådgivende ingeniørfirma, gerne i rollen som bygherrerådgiver. Du har erfaring med byggestyring, kontrahering og kontraktstyring og ser værdien i en veltilrettelagt og fremsynet proces. Du tænker fremadrettet og er god til at samarbejde med mange forskellige aktører hhv. rådgivere, entreprenører, håndværkere, myndigheder etc.

Du er teknisk velfunderet og har kendskab og ikke mindst lyst, til at arbejde med den samlede byggeproces for nybyggerier og større renoveringer.  Du har bred indsigt i byggeri og gerne et særligt godt kendskab til sundhedsbyggeri, moderne pleje- og ældreboligbyggeri, velfærdsteknologi og almene boliger.

Du tænker i helheder samtidig med at du har fokus på enkeltdele herunder også teknik og naturligvis den efterfølgende drift. Du har en stor ansvarsfølelse for dine opgaver og kan arbejde selvstændigt og målrettet og holde fremdrift i mere end et projekt ad gangen.

Et stigende antal ældre borgere i kommunen og indsatser for øget folkesundhed og sund aldring, betyder at vi i MSO har travlt med nye byggerier. Boligplan 2019 peger på et behov for at mellem 290 og 400 nye plejeboliger skal stå klar inden 2029 og i den ti-årige anlægsplan indgår et yderligere udbygningsbehov frem mod 2034 af plejeboliger, lokalcentre og rammer for sundhedsfremme.

Kandidatens profil:
Vi forventer, at du har

 • Relevant akademisk uddannelse (ingeniør, arkitekt, konstruktør el.lign.)
 • Erfaring med projektledelse af byggeprojekter, gerne for offentlige bygherrer og/eller almene boliger
 • Erfaring med inddragelse af brugere og driftspersonale i planlægning af byggeri
 • Erfaring med tilrettelæggelse og gennemførelse af udbud (bygherrerådgivning, totalrådgivning, totalentreprise
 • Kendskab til plejeboligbyggeri og velfærdsteknologiske løsninger vil være en fordel
 • Erfaring fra politisk ledede organisationer og politisk tæft vil være en fordel.

Du

 • Kommer fra rådgiverbranchen eller en bygherreorganisation
 • Har gode samarbejdsevner og evner at indgå i et åbent, positivt, lyttende og respektfuldt samarbejde med kommunens interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Er proaktiv og evner at sikre fremdrift
 • Har en nysgerrig tilgang til slutbrugerens behov
 • Har godt menneskekendskab og evner at kommunikere på let forståelig vis - også med parter uden noget forhåndskendskab til byggeri
 • Er løsningsorienteret og trives med at holde mange bolde i luften og evner samtidig at holder fokus og levere resultater.

Derfor skal du vælge os:
Du vil i Sundhed og Omsorgs bygningsafdeling opleve et højt fagligt niveau og mange spændende projekter.

Vi tilbyder:

 • Et job, der er udviklende og spændende i et humørfyldt og godt arbejdsklima
 • Høj grad af dialog på tværs om opgaverne med stor foranderlighed som følge af ny viden, nye rammebetingelser eller politiske beslutninger.
 • En arbejdsplads med fleksibel arbejdstid og med høj grad af mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet, betalt frokostpause og god mulighed for videreuddannelse
 • Et job hvor du arbejder selvstændigt og struktureret og holder dit bagland velorienteret og sikrer løbende forventningsafstemning.
 • Du får mulighed for at være nytænkende i opgave og proces og gå i dybden med de rigtige løsninger
 • Du får mulighed for i høj grad at være selvledende og have et stort ansvar
 • Du får mulighed for at få medindflydelse på fremtidens fysiske rammer for de ældre
 • Du bliver en del af et team af engagerede kolleger i en afdeling der er kendetegnet af humor, sammenhold og nærvær, hvor man hjælpe hinanden og drager omsorg for hinanden.

Om Bygningsafdelingen:
”Anlægsgruppen”, som du vil blive placeret i er en del af Bygningsafdelingen, hvor 35 engagerede medarbejdere varetager følgende opgaver for Sundhed og Omsorg:

 • Boligadministrationen: administration af ca. 4000 pleje- og ældreboliger
 • Teknikergruppen: renoveringer og drift/vedligeholdelse af Sundhed og Omsorgs bygningsmasse på ca. 420.000 m2 fordelt på godt 160.000 m² kommunale institutioner og ca. 260.000 m² almene boliger.
 • Anlægsgruppen: alle større om- og tilbygninger samt nybyggerier af pleje- og ældreboliger med tilhørende serviceareal, lokalcentre, sundhedscentre m.v. i Sundhed og Omsorg.
 • Økonomigruppen: alle økonomiopgaver, der sorterer under Bygningsafdelingen ex. fakturabehandling, forbrugsregnskaber, boligafdelingernes afdelingsbudgetter og -regnskaber m.v.

Bygningsafdelingen råder over en specialiseret indsigt vedrørende de byggetekniske forhold, der er nødvendige i forbindelse med byggeri til ældre- og plejekrævende ældre, herunder ældre med særlige behov f.eks. demens.

I øjeblikket arbejdes der i Anlægsgruppen med aflevering af Generationernes Hus på Aarhus Ø, et helt unikt og nytænkende projekt, hvor fire bygherreparter med hver deres kultur samarbejder om at skabe ét hus, som en daglig ramme for det givende samliv mellem generationer og til forskel fra det mere traditionelle institutionsbyggeri. Opførelsen af Skovvang, 125 plejeboliger for mennesker med svær demens, er i fuld gang og skal tages i brug primo 2021. Herudover bygger vi rammer for genoptrænings- og sundhedsforløb til på Marselisborgcentret, og første spadestik på vores fælles børne- og sundhedshus i Gellerup nærmer sig. Udrulning af Boligplan 2017 pågår i form af om- og tilbygning af Malling plejehjem, en tilbygning med 27 plejeboliger til plejehjemmet Hørgården i Risskov og ombygning af plejehjemmet Møllestien. Samtidig arbejdes med udviklingsplaner to centrale steder i byen, hvor byomdannelse og udbygning af plejeboliger i forlængelse af Boligplan 2019 planlægges.

I Bygningsafdelingen bliver du en del af et uformelt, inspirerende og åbent arbejdsmiljø med gode, åbne og dygtige kollegaer, som brænder for at sikre nære sundhedstilbud for borgerne i Aarhus kommune og gode hjemlige boliger og velfungerende lokalcentre til kommunens ældre borgere.

Vi har til huse på Grøndalsvej 1D i Viby og glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2020.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.

Ugentligt timetal: Fuldtid

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Bygningschef Marianne Weberg på wema@aarhus.dk eller på 41 85 95 00.

Eventuelle henvendelser pr. mail bedes mærket: ”Projektleder – Bygningsafdelingen”

Ansøgning
Klik på ” Send ansøgning" nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfristen er den 9. august 2020.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 18 og 19. august 2020.
En eventuel 2. samtalerunde forventes afviklet den 24. august 2020

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.

Kære potentielle ansøger til en stilling i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune

Vi er meget glade for, at du har udvist interesse i en stilling hos os. Tak for det.
I denne tid, hvor Danmark er påvirket af COVID19 har vi imidlertid nogle generelle bemærkninger, som du skal være bekendt med, inden du sender os din ansøgning.

 • For at hindre smittespredning blandt de ældre og sårbare borgere, som modtager ydelser af Sundhed og Omsorg forventer vi af vores medarbejdere, at de overholder sundhedsstyrelsens 5 RÅD, der lyder:

· Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
· Host eller nys i dit ærme – ikke i dine hænder
· Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
· Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
· HOLD fysisk afstand

Forventningen om, at man som medarbejder overholder sundhedsstyrelsens anbefalinger gælder både i og uden for arbejdstiden – COVID19 kan være en alvorlig sygdom, særligt for ældre og syge medborgere, og derfor gør vi i Sundhed og Omsorg alt, hvad vi kan, for at begrænse smitterisikoen.

Vi håber, at du er indforstået med ovenstående og fortsat er interesseret i et meningsfyldt arbejde i Sundhed og Omsorg.
I så fald ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:
Hvis du vil vide mere om Sundhed og Omsorg, opfordrer vi dig til at gennemgå online mini-kurset Velkommen Ombord på Aarhus Kommunes Kursusportal. Kurset er lavet til nye medarbejdere og præsenterer dig for vores organisation, strategi og centrale temaer. Bliver du inviteret til samtale, forventer vi, at du som en del af din forberedelse har gennemført kurset. Kurset tager cirka en halv time. For at kunne tilmelde dig og gennemgå kurset skal du oprette dig som bruger af Kursusportalen med dit cpr-nummer. Du finder Kursusportalen på https://aak.plan2learn.dk/
Hvis du har problemer med at oprette dig, kan du hente hjælp i vejledningen https://aarhus.emply.net/GetFile.aspx?id=45820c5e-4eb5-4ff3-b79e-6a04e6c769b4

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Jobnummer: 5517


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.