Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder - EL

Projektleder - EL

For vores kunde, Dansk Installations Teknik på Fyn, søger vi en lederprofil som går forrest, er målrettet og har stor erfaring inden for/er dygtig til projektledelse og EL-teknik.Vi ser gerne, at du har en solid erfaring samt uddannelse inden for EL branchen, gerne som El-installatør.

Ansvarsområde og kompetencer

EL projektafdelingen – ledelse og teknisk projekt indsigt.

Hovedopgaver

  • Den daglige ledelse af EL projektafdelingens stab af montører
  • Sikre, at de indgåede aftaler og opgaver udføres på byggepladser
  • Sikre, at opgaver udføres i henhold til aftalt tid
  • Sikre kvalitet og økonomi i hver enkelt opgave
  • Rapportering til ledelsen hver måned om resultater, ordrer og væsentlige udfordringer og afvigelser

Succeskriterier

Du skal skabe og sikre en fortsat positiv udvikling af EL projektafdelingen, samt sørge for opnåelse af de aftalte budgetter, deadlines og strategiplaner

Profil

Du er solid, målrettet, engageret og frem for alt en dygtig leder omkring personale og forståelse for arbejdsprocesser påbyggepladser. Du er effektiv, målrettet og har lyst til mange udfordringer.For den rette person er der mulighed for personlig karrierer, udvikling og efteruddannelse.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt, men vi venter selvfølgelig gerne på den rette.

Send din ansøgning

NYGAARD & CO. assisterer os i ansættelsesprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, så send CV, ansøgning og eventuelle referencer til NYGAARD & CO. på ove@nygaardco.dk

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ove Nygaard på telefon: 3031 0908 eller Jan Hansen fra Dansk Installations Teknik på 51 59 55 00.

Alle ansøgninger behandles fortroligt og der indkaldes løbende til samtaler.

Dansk Installations Teknik leverer alt, lige fra komplette teknikentrepriser på store byggesager til små serviceopgaver for private, inden for VVS, Ventilation, El og Blik.

Vi har den styrke og erfaring der skal til, for at sikre den bedst mulige rådgivning, kvalitet og service inden for VVS, Ventilation, El og Blik.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her