Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder - energirådgiver - til Odense

Projektleder til Dansk Energirådgivning

Er du passioneret omkring energi – og har du øje for optimering og besparelser på industrisegmentet?

Kan du li’ afvekslingen mellem at være ude hos kunderne og fordybe dig i teknik og energiberegninger?

For vores kunde Dansk Energirådgivning søger vi en dygtig Projektleder/energirådgiver til deres kontor i Odense.

Dansk Energirådgivning A/S er Danmarks største uvildige energirådgiver. I 2017 leverede de over 23 % af de samlede realiserede energibesparelser i Danmark.

Dansk Energirådgivning rådgiver særligt i brancherne industri, landbrug, biogas, gartneri og den maritime sektor omkring energisparprojekter og sikrer rentable og innovative energioptimerede tekniske løsninger samt et overblik over tilskudsmulighederne.

Den nye projektleder skal rådgive om energibesparelser og -optimering til industrikunder. Stillingen er nyoprettet.

Jobbet:

Som projektleder har du ansvaret for egne kunder. Du er nøglepersonen, der har den indledende kontakt med kunden, hvor du gennemgår virksomheden og ser på de muligheder, der er.

Herefter “trækker du i arbejdstøjet” og udfører detaljerede målinger og fysisk gennemgang af anlægget og området. Så beregner du opgaven, udvikler løsninger og dokumenterer opgaven – samtidig har den tætte dialog med kunden og leverandører i processen, så du sikrer en tryg dialog omkring løsningsmulighederne.

Om dig:

Du er resultatorienteret og elsker at se dine projekter komme i mål - samtidig kræver jobbet også en stor struktur og detaljegrad, så du er nok lidt perfektionistisk anlagt.

Vi forstiller os, at du er uddannet maskinmester eller lignende, så du har den rette tekniske forståelse - måske er du energisynskonsulent, men det er ikke et krav.

Du forstå dig på energi – faktisk må du gerne være meget passioneret omkring energi. Du følger udviklingen og de nye tendenser, og vi forventer at du har nogle års erfaring fra branchen, kombineret med salg.

Du tilbydes:

Du får en selvstændig hverdag, hvor vi forestiller os, at du bruger 2 dage om ugen ude hos kunderne på Fyn og Sjælland og resten på kontoret i Odense, hvor du kan fordybe dig i dine projekter.

Du får stor opbakning i organisationen og specialiserede kolleger, du kan sparre og vidensdele med. Det er en ambitiøs virksomhed, der arbejder målrettet – og som vil være de bedste i branchen. Tonen er uformel og kollegial – man føler sig velkommen, så snart man træder indenfor.

Virksomheden:

Dansk Energirådgivning blev grundlagt i 2007 og er siden vokset til 40 medarbejdere – i 2017 stod virksomheden for 23% af Danmarks realiserede energibesparelser og arbejder hele tiden på at spare endnu mere energi.

Når projektlederne finder frem til de optimale økonomiske og tekniske løsninger i et energispareprojekt, er det altid baseret på 100 % uvildighed. Dansk Energirådgivnings opgave er at bevare overblikket og skabe innovative løsninger, som er værdiskabende for kunden.

Se mere om Dansk Energirådgivning på www.danskenergiraadgivning.dk

Ansøgning:

Indsend venligst din ansøgning via linket i højre kolonne.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Dalkjær Simonsen tlf. 51 88 08 04, hds@erhr.dk eller Michael Folmann tlf. 21 21 64 64 mf@erhr.dk.

Ansøgningsfrist er så hurtigt som muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Technical Project Lead

KK WIND SOLUTIONS A/S

Ikast
At our office in Ikast, you will join our core project team, responsible for new customer projects. Here, you will work alongside our key account managers, project managers and our highly competent team of engineers and technicians and you will also...
Indrykket:1. maj 2020

Projektleder, HR- og organisationskonsulent til omsætning af strategi i Psykiatrien i Region Midtjylland

Kvalitet og udvikling - Tværgående

Viborg
Vil du være en bærende del af implementeringen og omsætningen af psykiatriens strategi for rekruttering og fastholdelse i de næste mange år? Er du sparringspartneren, som kan skabe relationer og har talegaverne til at skabe fælles retning og fremdri...
Indrykket:20. maj 2020

Project administrator for European PhD school

Aarhus Universitet

Århus C
A combined position as academic administrator and academic TAP is available at iNANO, Aarhus University for the period of 01-08-2020 to 31-12-2021 in Professor Kurt Gothelf s research group. The main administrative task of the successful candidate i...
Indrykket:26. maj 2020

Landinspektør - Aarhus

Geopartner Landinspektører A/S Trigevej 20

Hinnerup
Har du lyst til at spille en central rolle på Geopartners kontor i Aarhus? Motiveres du af at opsøge nye markedsmuligheder og spændende projekter? Vi søger lige nu en erfaren landinspektør, der ubesværet går i dialog og opbygger tætte relationer med...
Indrykket:13. maj 2020

Project Manager (barselsvikar) søges til Relevant - BTL Bureau

RELATIONMEDIA A/S

Skanderborg
Brænder du for at lede store som mindre projekter for nogle af Danmarks største brands? Herunder være en del af projektet fra A til Z med alt fra konceptudvikling til hands on? Motiveres du af at skabe kontakt gennem stærke faglige og kommercielle r...
Indrykket:28. april 2020