Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder for "digital salg og e-handel" - The Trade Council i Udenrigsministeriet

Projektleder for ”digital salg og e-handel” – The Trade Council i Udenrigsministeriet


Regeringen har i samarbejde med Folketinget iværksat en eksportpakke med henblik på at genetablere dansk eksport i lyset af COVID-19 og den forventede lavere internationale efterspørgsel. The Trade Council vil derfor rekruttere et antal medarbejdere for en 3 årig periode, der skal bidrage til løsningen af denne opgave, heriblandt en specialist inden for digitalt salg og e-handel.


Opgaver og ansvar

På baggrund af ovenstående søger vi derfor en erfaren projektleder til at stå i spidsen for vores indsats med at rådgive danske virksomheder om e-handel og eksport via digitale kanaler på udenlandske markeder. Som projektleder for vores Digital Sales skal du bl.a. være tovholder på den fortsatte videreudvikling af rådgivningsydelser inden for digitalt salg, koordinere indsatsen på tværs af vores forskellige sektorteams (sundhed, design, miljø, energi, TECH og fødevarer), udvikle og drive pilotprojekter og kompetenceudvikling samt levere faglig sparring for vores rådgivere ude i verden.

Du indplaceres i Sector Advisory team (SAT) i Kontoret for Eksport, Innovation og Government & Public Affairs, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med teamlederen for SAT.


Hvem er du?

Du har solid erfaring som f.eks. E-commerce Manager, Digital Marketing Manager eller som konsulent i et online/digitalt marketing bureau og her erfaring med e-eksport / salg til udlandet via webshops, online markedspladser eller andre online kanaler. Desuden bør du have:

  • Min. 5 års erfaring med digitalt salg på flere markeder og sprog, gerne både B2C og B2B erfaring.
  • Strategisk og kommercielt mindset
  • Relevant kandidatuddannelse fra enten ITU, CBS eller lignende.
  • En fordel hvis du har projektledererfaring fra privat eller offentligt regi

Som person er du endvidere:

  • Engageret med gennemslagskraft og situationsfornemmelse.
  • En klar teamspiller med fokus på at skabe fælles resultater.
  • Resultatorienteret med øje for, hvordan nye muligheder kan omsættes til konkrete initiativer.
  • Omstillingsparat og fleksibel med kulturel forståelse, og du trives i en politisk organisation.
  • Indstillet på begrænset rejseaktivitet (hovedsageligt i Danmark)

Organisatorisk placering

Stillingen er placeret i Udenrigsministeriets kontor Eksport, Innovation og Government & Public Affairs (EIG) på Asiatisk Plads i København.


Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår vil være som specialkonsulent i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation.

Ansættelsesperioden vil være frem til 31. december 2023.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.


Tiltrædelse:

Snarest muligt


Ansøgningsfrist og kontakt:

Ansøgningsfristen er mandag den 25. januar 2021. Vi forventer at afholde samtaler i ugerne 5-7. Du søger under ”Job” på www.um.dk. Du skal indsende en målrettet og motiveret ansøgning på maksimum 1 side og et CV indeholdende oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde og øvrige kvalifikationer, niveau for sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæft venligst dit eksamensbevis. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til stillingen, som ikke er besvaret i opslaget eller kan findes på www.um.dk, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent Christian Staffeldt på tlf. 21347230, e-mail chstaf@um.dk, og hvis du har spørgsmål til løn og vilkår, kan du kontakte konsulent Marianne Winther på tlf. 33920211, e-mail mawint@um.dk. Du kan også læse mere om The Trade Council på www.thetradecouncil.dk.

Udenrigsministeriet ser mangfoldighed som en styrke og ønsker at beskæftige medarbejdere med forskellig baggrund. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset personlig baggrund, til at søge en stilling i Udenrigsministeriet.

Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.


Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.

Udenrigsministeriet - The Trade Council åbner dørene for dansk erhvervsliv til markeder verden over og for udenlandske virksomheder, der overvejer at etablere sig i Danmark. Som medarbejder i The Trade Council har du en international hverdag i krydsfeltet mellem erhvervsliv og diplomati. Derved skaber du merværdi for Danmark og baner vejen for international vækst i dansk erhvervsliv. The Trade Council har bl.a. over 250 handelskyndige specialister, der arbejder på Danmarks ambassader, generalkonsulater og handelskontorer i over 60 lande, hertil desuden 8 innovationscentre.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.