Projektleder for DK2020 til Fredensborg Kommune

Bliv projektleder af Fredensborg Kommunes DK2020-arbejde.

I en årrække har Fredensborg Kommune arbejdet ambitiøst med klimaområdet. Siden byrådet i 2019 vedtog Grøn politik 2019-2023, har vi arbejdet målrettet med at udmønte ambitionerne i indsatser for bl.a. grøn mobilitet, nedsættelse af CO2-udledning fra bygninger og virksomheder og som grøn arbejdsplads. Vi er med i DK2020 og fra 2021 nedsættes Fredensborg Kommunes Klimaråd, der med en bred sammensætning af politikere, erhvervsliv og interessenter skal understøtte kommunens grønne omstilling. Derudover skal kommunen være vært for en årlig klima- og bæredygtighedskonference med bred deltagelse af borgere, foreninger, erhvervsliv og politiske partier.

Om stillingen 
Vi søger en erfaren projektleder til at lede DK2020-arbejdet i Fredensborg Kommune og sammen med kolleger, politikere og borgere at skabe konkrete resultater på et område, der står højt på den politiske dagsorden i kommunen. Du får også til opgave at understøtte det nye Klimaråd i Fredensborg Kommune og løfte opgaven med den årlige klimakonference. Du vil skulle tilrettelægge og deltage i tema- og beslutningsmøder med blandt andet byråd og kommunens ledelse.
 
Om dig
 

 • Du har en relevant akademisk uddannelse og er en erfaren og dygtig projektleder.
   
 • Du har skabt konkrete resultater som leder af komplicerede projekter om bæredygtighed med mange interessenter.
   
 • Du evner at holde fokus på opgaven, skabe fremdrift og er samtidigt god til at inddrage og lytte.
 
 • Du har lyst til at samarbejde på tværs af fagligheder, som du får til at spille sammen til et godt resultat.
 
 • Du har stærke kommunikative evner både skriftligt og mundtligt.
   
 • Du har politisk tæft og forståelse for det at arbejde i en politisk styret organisation.
   
 • Du er en god kollega – også når du har travlt.
 
Vi tilbyder
Som projektleder for DK2020 i Fredensborg Kommune bliver du central i samarbejdet om klima både internt og eksternt i kommunen - med politikere, borgere og interessenter, fx Gate 21 og KTC.  Du får stor selvstændighed og indflydelse på dit arbejdsområde. Du bliver en del af Team Klima, Administration og Udvikling, hvor I er fire, der arbejder i klimagruppen.
 
 
Om centeret
Teamet indgår i Center for Byudvikling, Miljø & Erhverv, der varetager udvikling og myndighedsopgaver på det tekniske område: byplanlægning og byggetilladelser, veje og trafik, vand og natur, miljø. Centeret står i spidsen for kommunens ambitiøse indsats på klima- og energiområdet samt driver Erhvervsservice – én indgang for erhvervslivet.

Løn- og ansættelsesforhold
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, og vi har fleksibel arbejdstid. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst med aflønning efter kvalifikationer og i henhold til principperne i Ny Løn. Arbejdsstedet er Fredensborg Kommunes Rådhus, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder Lone Rasmussen Otte på tlf. +45 2513 4694 eller Centerchef Pernille Balslev-Erichsen på tlf. +45 2383 2122.

Ansøgningsfristen er torsdag den 21. januar 2021, kl. 12.00 og ansættelsessamtaler vil foregå den 25. – 27. januar 2021. Jobstart er 1. marts 2021.
 


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.