Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder for projekt: "Ens og synlige udredningstilbud til almen praksis på sundhed.dk i Region Syddanmark''

Brænder du for at komme til at arbejde på regionalt niveau sammen med dygtige fagpersoner fra mange sektorer og fag i forhold til organisatorisk forandring, hvor forbedring af sundhed.dk for almen praksis er omdrejningspunktet? Er du brugerorienteret, samarbejdsorienteret og har du evner og lyst til at tage ansvar og gå foran som projektleder? Så læs videre.

Projektlederstillingen er oprettet med baggrund i en regional beslutning om at gennemføre et projekt, som skal sikre lige og let adgang til udredning på sygehuse – herunder tidlig opsporing af kræft og andre alvorlige sygdomme.

Sundhed.dk er portalen for adgang til viden for almen praksis ved henvisning til patientforløb – både specifikt og generelt – herunder rekvirering af nødvendige undersøgelser. For optimale forløb er det væsentlig med enkelthed og genkendelighed i opsætning og præsentation på sundhed.dk. Almen praksis efterspørger forbedringer på dette område.

Vi mangler en projektleder, der kan sikre, at der via projektperioden udarbejdes regionale standarder og præsentationer af tilbuddene på sundhed.dk for fagpersoner i Region Syddanmark. Naturligvis med stor inddragelse af parter i berørte specialer og brugerne: de praktiserende læger. Du kan læse uddybende om projekttanker i projektbeskrivelsen, som kan rekvirereres ved henvendelse til afdelingen via sydkip@rsyd.dk. 

Projektets formål og aktualitet er således at sikre, at praktiserende læger i Region Syddanmark har de samme adgange på sundhed.dk til at få undersøgt og udredt patienter via regionale standardiserede patientforløb.

En ideel kandidat til projektlederstillingen besidder gerne elementer af følgende kompetencer:

•    Erfaring med proces- og projektledelse
•    Erfaring med Informations- og kommunikationsteknologi (IKT)
•    Erfaring med forandringsprocesser
•    Erfaring med tværsektoriel kvalitetsudvikling
•    Trives med at arbejde i en gruppe af dygtige fagfolk – herunder klinikere
•    Kan manøvrere i flere politiske og ledelsesmæssige fora
•    Kan have mange bolde i luften og samtidig bevare overblikket
•    Viden om/erfaring fra sundhedssektoren

Stillingen er organisatorisk forankret i SydKIP i Regionshuset i Vejle. SydKIP (Kvalitet i Praksissektoren i Region Syddanmark) er et regionalt team, der arbejder med kvalitet, kompetenceudvikling og samordning på praksisområdet – herunder samordning på tværs af sektorer.

Vi søger en kollega, der er selvstændig og har vilje til at gennemføre dette projekt i samarbejde med styregruppe og projektgrupper. Du er en projektleder, der tør tage stafetten, skabe åbent og dialogbaseret projektmiljø – også når det er svært, sikre planlægning og fremdrift af projektet, overholde tidsplaner og komme i mål sammen med ”holdet”. Vi lover, at vi som SydKIP-team er der til støtte og faglig sparring hele vejen igennem. 

Faglig og organisatorisk profil:
Vi forestiller os, at du har et stærkt kendskab til sundhedsvæsnet – herunder ligeledes den informations- og kommunikationsteknologiske del. Vi forestiller os også, at du har ledelsesmæssige kompetencer til at håndtere diverse udfordringer i en projektproces – herunder modstand, uenighed og konflikter.

Karaktertræk 
•    Analytisk
•    Løsningsorienteret 
•    Problemknuser
•    Samarbejdende 
•    Relationsskabende

Uddannelse:
Vi tænker, at du er uddannet på master- eller kandidatniveau såvel som projektlederuddannelse – vi ser gerne, at du har dokumenteret erfaring inden for disse områder.

Du kan læse mere om opgaver, tilhørsforhold og forventninger til kompetencer i stillingens funktionsbeskrivelse her.

Personprofil:
Du er en person der har lyst og energi til at gå foran, ved siden af og bagved for at få projektet i mål. Du kan sætte rammer og grænser, træffe beslutninger og sikre fremdrift. Samtidig evner du at søge hjælp, når der er behov. Med din viden og kompetencer, skal du præge projektet og lede delprojekterne i mål inden for de angivne rammer. Du behersker og har et stort netværk og kan begå dig både på strategisk og operationelt niveau.

Søg nu!

Praktiske oplysninger:
Du kan få yderligere oplysninger og information om stillingen og SydKIP/Region Syddanmark på www.sydkip.dk eller ved at kontakte koordinator/specialkonsulent Gitte Kjær Nielsen på tlf. 29201198 eller afdelingschef Frank Ingemann Jensen på tlf. 29201381.

Ansættelse fra 1. oktober 2020 evt. tidligere hvis muligt.

Løn- og ansættelsesforhold:
Ansættelsen er en 2-årig fultidsstilling- Løn- og ansættelsesvilkår aftales efter gældende overenskomst.

Vi gør opmærksom på, at der bliver anvendt personlighedstest mellem 1. og 2. samtale i forbindelse med ansættelsesproceduren. Ansættelsen er desuden betinget af tilfredsstillende børneattest.

Hvem sender jeg ansøgningen til?
Send din ansøgning sammen med relevante bilag ved at bruge søgelinket her på siden.

Ansøgningsfrist er den 9. august 2020 – 1. samtalerunde forventes afholdt den 17. august 2020 og 2. samtalerunde den 20. august 2020.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.