Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder for Tour de France i Vejle

Unik og attraktiv stilling som projektleder for Tour de France i Vejle

Verdens største cykelløb Tour de France får sin Grand Départ i Danmark i 2021 for første gang nogensinde. Vejle er udvalgt som startby på den tredje etape 4. juli 2021. Afviklingen af Tour de France er en stor begivenhed i hele Vejle Kommune og en unik mulighed for at brande Vejle Kommune internationalt.

Vi ønsker en gul folkefest med masser af liv, hvor alle kan være med, og mange aktiviteter for kommunens borgere og gæster fra resten af Danmark og hele verden. Op mod 100.000 mennesker forventes at besøge Vejle i dagene omkring 4. juli 2021. At være vært for Tour de France gælder ikke blot afviklingen og folkefesten omkring selve etapen. Det starter lang tid før med optakt af aktiviteter og events, og vi ønsker at få det maksimale ud af Tour de France i lang tid efter.

Derfor søger vi en projektleder pr. 1. januar 2020 til at drive processen, udviklingen og afviklingen af Tour de France i Vejle og sikre professionalisme og maksimalt udbytte. Som projektleder er du med på første række i arbejdet med at sikre, at alle har mulighed for at være med både som gæst, frivillig og medarrangør på sideaktiviteter.

 

Om jobbet

Et samarbejde med alle der vil og kan!

Tour de France bliver en begivenhed, der strækker sig både før, under og efter afviklingen af eventen. Det er helt afgørende, at folkefesten strækker sig ud over hele kommunen.

Afvikling af så stor en event kræver et stærkt og engageret korps af frivillige og ildsjæle, og der skal være plads til alle dem, der vil og kan. En stor del af din rolle som projektleder bliver at samle, engagere og understøtte civilsamfund, frivillige, foreninger, erhvervsliv, uddannelser, lokalråd og mange flere i deltagelsen af Tour de France i Vejle. Du skal derfor evne at kunne gå fra strategi og planlægning til det lokale niveau, hvor entusiasmen brænder. Du skal kunne se potentialer og formå at bringe mennesker og muligheder sammen.

 

Organisation

Du har som projektleder det daglige ansvar for at sikre Vejles afvikling af eventen omkring starten på tredje etape. Du bliver således ansvarlig for at sikre, at Vejle Kommunes opgaver i forbindelse med Tour de France Grand Départ Denmark løses professionelt og økonomisk ansvarligt gennem de respektive fagforvaltninger.

Du refererer til erhvervschef Morten Damgaard men vil også forventes at have et tæt samspil med kommunaldirektøren, direktøren for Teknik og Miljø og kulturdirektøren. Derudover får du tæt samspil med en række nøgleaktører i organisationen f.eks. i forhold til kommunikation og events, økonomi og jura og ikke mindst praktiske forhold omkring plan og vej.

Vejle Kommunes organisering af Tour de France fremgår af job- og personprofilen, som kan læses her.

Der er nedsat en administrativ styregruppe med relevante fagdirektører. Det bliver din opgave at sekretariatsbetjene denne. I forhold til at sikre koordination og fremdrift vil det være oplagt, at du som projektleder sammensætter en arbejdsgruppe på tværs af aktører i organisationen. Det er de ansvarlige fagforvaltninger, som udfører og gennemfører opgaverne, men du har koordinationsansvaret.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med projektsekretariatet Grand Départ Denmark (der har den direkte kontakt til Amaury Sport Organisation (A.S.O.)) og projektlederne for øvrige start / mål-byer i Danmark.

Projektlederstillingen indebærer en bred portefølje af driftsopgaver/praktiske opgaver samt relationer med og til de mange eksterne og interne interessenter og samarbejdsflader, som der vil være til denne event. Det kræver, at du er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer baseret på gensidig anerkendelse og respekt og med forståelse for de forskellige parters interesser i eventen. Det at vide, hvornår forskellige parter skal inddrages i opgaveløsningen, er et vigtigt fundament i opgaveløsningen.

Tiltrædelse 1. januar 2020.

 

Projektlederens profil og kompetencer

Som projektleder har du det daglige ansvar for arbejdet med Tour de France i Vejle. Det gælder således det formelle spor omkring planlægningen, koordineringen af Vejle Kommunes opgaver og afviklingen af selve eventen gennem det nødvendige samarbejde med de ansvarlige forvaltninger. Derudover er det helt afgørende, at du evner at skabe begejstring og engagement og skaber et godt samarbejde med alle, der ønsker at være med internt og som eksternt.

Vi forventer derfor, at du:

  • er ambitiøs og brænder for eventen omkring Tour de France i Vejle Kommune,
  • er en erfaren projektleder og gerne har erfaring med at planlægge større events både i forhold til formalia og inddragelse af civilsamfund,
  • med engagement i rollen som projektleder sikrer fremdrift i planlægningen af selve afviklingen såvel som de mange sideaktiviteter og skaber følgeskab gennem inddragelse,
  • er systematisk, struktureret og resultatorienteret og skarp til at følge op og sætte de rette parter sammen, når det er nødvendigt,
  • en dygtig kommunikatør i flere forskellige miljøer og har personlig gennemslagskraft,
  • har forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation,
  • har kompetencerne til at håndtere mange forskelligartede interne og eksterne interesser og evner at håndtere komplekse problemstillinger,
  • har en solid forståelse for økonomi og budgetlægning.

 

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst eller evt. efter ansættelse som konsulent.

Lønnen fastsættes efter forhandling på baggrund af din profil og kompetencer. Forventet opstart 1. januar 2020. Stillingen er midlertidig.

 

Om Vejle Kommune

Den indre sammenhængskraft i kommunen er stærk, og kommunens borgere forholder sig aktivt til deres lokalområder gennem stærke foreninger og bidrager på mange forskellige måder til fællesskabet. Fællesskabet betyder noget i Vejle Kommune.

Kommunen er Danmarks 6. største med ca. 115.000 indbyggere. Kommunen ligger som koblingspunkt imellem Trekantområdet og det Østjyske vækstlokomotiv og har oplevet næsten konstant vækst i en årrække med et støt stigende befolkningstal til følge.

Samtidig er kommunen få minutter fra den store verden. Vejle er omgivet af motorveje, og det er hurtigt og let at komme til og fra Vejle. Der er adgang til 600.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Alene i Vejle Kommune er der over 50.000 arbejdspladser.

I den kommunale organisation er der cirka 10.000 medarbejdere. Kommunen lykkes med at kombinere en stram og effektiv økonomisk styring med store ambitioner og en markant profil på at turde nyt i en organisation med højt til loftet.

Kommunens overordnede vision hedder Vejle med Vilje:

Hvis du vil Vejle, får du et af Danmarks dejligste steder at bo og et arbejds- og fritidsliv fuldt af muligheder. Du bor midt i et af de smukkeste oplevelsesuniverser med fremragende muligheder for at komme rundt til lands, til vands og i luften.

Så ja, vi har en vis stolthed og også noget historie at have den i her blev Danmark født. Men vi er sultne efter mere, og vi har viljen til at gribe vinden og realisere vores mange drømme og høje ambitioner.

Vejle er en vækstkommune, og vi vil sikre en klog og bæredygtig vækst, der giver mening både for de, der allerede bor her, og for vore tilflyttere.

Vejle har en vilje til at gøre en forskel for hele det liv, der leves i vores kommune! I Vejle Kommune har vi et stærkt lokalt engagement og lysten til at diskutere og udfordre hinanden samtidig med, at vi har fokus på at styrke fællesskabet og sammenhængskraften.

Vejle her har du muligheden for at realisere dine drømme.

Det er en vision, der netop ikke er en hyldevare, men hvor den røde tråd kan genfindes i organisationen, dens handlinger og politikker, en vision, du skal spille ind i.

 

Den politiske organisation

Den politiske organisation består, ud over Byråd og Økonomiudvalg, af ni stående udvalg. De er: Børne- og Familieudvalget, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget, Kultur- og Idrætsudvalget, Natur- og Miljøudvalget, Teknisk Udvalg, Seniorudvalget, Voksenudvalget samt Udvalget for Lokalsamfund og Nærdemokrati.

I kommunen er der tradition for et godt bredt samarbejde, der bl.a. typisk indebærer bred politisk opbakning til budgetterne, der udmøntes med udgangspunkt i Vejle med Vilje vores fælles vision.

Samarbejdet mellem administration og politisk niveau er velfungerende.

 

Den administrative organisation

Direktionen har seks medlemmer. Ud over kommunaldirektøren er det direktørerne for Økonomi, Arbejdsmarked & Sundhed, Børn & Unge, Velfærd, Kultur & Fritid samt Teknik & Miljø. De fem direktører har ansvaret for de respektive forvaltninger, og kommunaldirektøren har ansvaret for en række stabsfunktioner.

Vejle Kommunes overordnede ledelsespolitik tager afsæt i den overordnede vision og hedder Ledelse med Vilje viljen til at gøre en forskel for livet i Vejle.

De overordnede forventninger til ledere i Vejle Kommune er:

Skab resultater

Spil hinanden gode

Tegn fremtiden

Du skal ville noget

Personalepolitisk har vi i flere år haft fokus på trivsel, arbejdsglæde og faglig stolthed. Der er et særligt fokus på faglig stolthed i en tid, hvor der kræves mere for mindre og hvor det tværfaglige samarbejde eller samarbejdet med borgerne på nye måder skal lykkes. Vores personalepolitiske værdier Ansat med Vilje afspejler høje ambitioner.

 

Flere oplysninger

Alle interesserede er velkomne til at kontakte erhvervschef Morten Damgaard eller kommunaldirektør Niels Ågesen med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt. Henvendelse kan rettes til:

Erhvervschef Morten Damgaard træffes på 40 33 00 02 eller på mail: modni@vejle.dk 

Kommunaldirektør Niels Ågesen træffes på tlf. 20 45 25 33 eller på mail: ninag@vejle.dk .

Send gerne en mail eller en sms og aftal et tidspunkt for samtalen.

Der vil i forbindelse med ansættelsesproceduren være to samtalerunder.

 

Ansøgningsfrist

Vi skal have din ansøgning senest 25. oktober 2019.

1. samtale 6. november 2019 kl. 13.00 17.30, evt. individuel samtale 19. november 2019 kl. 14.30 16.00. 2. samtale 22. november 2019 kl. 13.00 16.00.

 

Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen. 

 

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen Send ansøgning. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.