Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTLEDER INDEN FOR INDUSTRIEN - FREDERICIA
Vores afdeling i Fredericia er i stærk udvikling, primært med specialprojekter hos vores kunder i Danmark og i udlandet. Til snarest mulig tiltrædelse, søger vi en projektleder, der med fokus på ledelse, ressourcestyring og kvalitetssikring kan varetage vores daglige arbejde ud fra vores afdeling i Fredericia.

Om stillingen

Du vil som projektleder blive ansvarlig for udførelse af projekter hos vores industrielle kunder - herunder håndtering af henvendelser fra kunder, tilbudsberegning af projekter, regningsopgaver, rekruttering, opfølgning på sags budgetter samt ansvarlig for at sikre, at projekterne gennemføres under hensyntagen til gældende interne administrative og økonomiske retningslinjer. Du vil skulle fungere som leder, teknisk sparringspartner og planlægger for montørerne i deres daglige arbejde. Rejseaktivitet kan komme på tale.

Din baggrund

Du har en bred teknisk uddannelse med faglig baggrund inden for det industrielle område samt erfaring med projektarbejde, gerne inden for det industrielle eller petrokemiske område. Erfaring med projektafvikling efter AB92 vil være en fordel.

Din person

 • Du arbejder struktureret og kan lede andre via en empatisk ledelsesstil
 • Du er en overbevisende og dygtig formidler, både mundtligt og skriftligt
 • Du har gode samarbejdsevner, er selvstændig og initiativrig
 • Du er kundeorienteret og serviceorienteret
 • Du arbejder engageret, omhyggeligt og er vedholdende
 • Du er positiv og er villig til at yde en ekstra indsats når det er nødvendigt

 • Vi tilbyder

  En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Vi tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.

  Ansøgninger behandles løbende, og modtages via 'Søg stillingen'.

  Vi forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget af, når den rette kandidat er fundet.  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her