Projektleder - København

JFP Murer & Tømrer a/s (et datterselskab i JFP a/s) beskæftiger ca. 70 medarbejdere. Virksomheden, der er attraktivt beliggende i Herning og har afdelingskontor i Vallensbæk. Med en stærk sammensætning af egenproduktion løser vi både hoved- og totalentrepriser. JFP Murer & Tømrer a/s er inde i en stærk udvikling, hvilket betyder, at vi vil styrke organisationen med en dygtig og selvkørende lederprofil, der motiveres af udvikling og kan gå med på rejsen.

Jobbet:
Med udgangspunkt fra afdelingskontoret i Vallensbæk, og med reference til en kompetent og nærværende afdelingschef, får du ansvar for byggeprojekter i hoved- og totalentreprise. Indledningsvis skal du i tæt samarbejde med en dygtig projektchef og en kompetent byggeleder gennemføre et boligombygnings- og renoveringsprojekt i det centrale København.

Dine opgaver kommer til at spænde bredt lige fra de indledende forberedelser i forbindelse med projektopstart, herunder opstart af byggeplads, over løbende tæt byggestyring og kvalitetssikring, til aflevering af det færdige byggeri. Du evner således at levere effektiv og fremsynet projektledelse. Efterkalkulation og evaluering af det samlede byggeforløb bliver ligeledes en del af dine opgaver. Du er ganske enkelt én af de få i branchen, der leverer et færdigt byggeprojekt, med fokus på tid, kvalitet og økonomi.

Du kommer til at løse dine opgaver i et miljø præget af ”frihed under ansvar”. Du skal således trives med at tage ansvar og motiveres af personlig udvikling. Der er tale om et job, hvor man i høj grad ønsker at udvikle dig og dit potentiale i virksomheden.

Kvalifikationer:
Du har erfaring med entreprise-, bygge- eller projektledelse og du kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret byggeprojekter og -processer både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat er uddannet håndværker suppleret med en uddannelse som bygningskonstruktør, eller ingeniør. Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement.

Gode kommunikations- og forhandlingsevner er desuden væsentlige egenskaber, ligesom flydende dansk i skrift og tale er påkrævet. Både din performance og dit potentiale ligger således noget over gennemsnittet inden for branchen.

Du tilbydes:
Et spændende og selvstændigt job I en økonomisk solid bygevirksomhed. Hvor du i dit samarbejde med engageret & kompetente kollegaer bliver en del af en flad og uformel organisation. Hvor der sættes pris på den uformelle omgangstone, professionalisme, handlekraft, samt hurtige beslutningsprocesser og godt humør. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Sådan ansøger du

Vil du med på holdet:
Så mail din ansøgning med CV til HR på job@jfp.dk Mrk. Projektleder i emnefeltet.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Janni Hummelshøj, mob. 9339 2001


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.