Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PROJEKTLEDER MED FLAIR FOR DIGITALISERING OG FORRETNING



Vil du være med til at lede og gennemføre udviklingsprojekter i vores kundeløsninger i Danmarks største multiforsyningsselskab?

Som vores nye projektleder bliver du en del af sektionen Kundeløsninger. Sammen med 10 dygtige kolleger vil du bl.a. have ansvaret at udvikle ydelser, produkter og løsninger med afsæt i data, der understøtter HOFORs mål om at skabe bæredygtige byer, sikre energi- og vandbesparelser via digitalisering, udvikle undervisningskoncepter til ”rigtig” forbrugsadfærd, og understøtte ny strategi samt aktiviteter på tværs af HOFOR.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Lede udviklingsprojekter (herunder digitale) samt planlægge og gennemføre pilotprojekter i samarbejde med kolleger og kunder.
  • Medvirke til at udvikle og gennemføre lanceringer og projektplaner.
  • Medvirke til udarbejdelse af markedsførings- og kommunikationsmateriale.
  • Deltage i tværgående kundeprojekter.
  • Sikre indfrielse af kundeforventninger i både projektfasen og det færdige resultat.
  • Understøtte HOFOR med øvrige ad hoc-opgaver.

Du får et job, hvor der er højt til loftet og hvor du kan bruge mange forskellige kompetencer i tæt samarbejde med kolleger i hele virksomheden – ikke mindst i de kundevendte funktioner og med eksterne samarbejdspartnere og kunder.

Proaktiv, samarbejdsorienteret og god forretningsforståelse

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse og spidskompetencer inden for projektledelse med fokus på digitalisering/IT, kundeinddragelse, kommunikation, marketing og formidling, og har opnået gode resultater i dit arbejde.

Det er en klar fordel, hvis du har indsigt i eller viden om den digitale udvikling, forståelse og indsigt i IT og samfundets udvikling generelt.

Dit overblik og flair for ledelse af projekter vil komme i spil, og du får brug for både forretnings- og it-forståelse, markeds- og kundeindsigt for at gennemføre dine projekter. Du skal være god til projektledelse, opgavestyring og leveranceplanlægning, og gerne have forståelse for, og måske erfaring med, agil udvikling.

Desuden skal du have en solid erfaring i at lede samarbejdsorienterede processer på flere organisatoriske niveauer, og du skal have lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.

Som person viser du initiativ, er proaktiv og serviceorienteret. Du er interesseret i at lære, både af kunder og kollegaer, og tager ansvar for egen udvikling og resultater. Det skal være naturligt for dig at have kunderne og digitalisering for øje i udviklingen af produkter, løsninger og tiltag i øvrigt.

Du går til arbejdsopgaverne med en positiv indstilling og sætter en ære i at følge dine opgaver til dørs med et godt resultat, hvor kvalitet naturligvis også har et stort fokus. Du besidder evnen til at håndtere mange opgaver og projekter sideløbende – fra de største til de mindste.

Bliv en del af en større udvikling
I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder: rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindmølleenergi.

Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet. Vi sætter pris på din faglige stolthed, og du vil bidrage til, at vi fortsat udvikler arbejdsopgaver og processer.

Som projektleder i HOFOR vil du bidrage til yderligere udvikling af organisationen. Derfor er dit arbejde en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på hofor.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?
Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Emil Ziyanak, på telefon 2795 4317.

Ansøgningsfristen er den 20. juni 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse er den 1. september 2021.

Ansøgninger modtages kun gennem vores online rekrutteringssystem. Klik på ”Send ansøgning”.

 


HOFOR står for Hovedstadsområdets Forsyningsselskab. Vi er over 1.300 engagerede medarbejdere, der skaber en årlig omsætning på omkring 6,6 mia. kr. Sammen sørger vi for, at en mio. danskere får rent drikkevand, og vi forsyner byer med klimavenlig fjernvarme, bygas og fjernkøling, ligesom vi afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR ejer også Amagerværket, hvor vi producerer fjernvarme og el. Vores mål er at levere forsyningsløsninger, der er grønne, sikre og billige – på en måde hvor vi beskytter grundvandet, koordinerer klimatilpasning og skybrudssikring, og leverer en CO2-neutral energiforsyning. Disse mål og ambitioner samler vi under overskriften: Bæredygtige byer.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.