Projektleder med flair for forretningsudvikling

Trifork søger en projektleder, som får ansvaret for en række spændende projekter. Du vil både fungere som projektleder og som arkitekt eller udvikler. Vi forventer, at dit potentiale som projektleder udvikles, samtidigt med at du fastholder det stærke tekniske overblik, som dine projektteams kan drage nytte af, og hvor du aktivt deltager i den løbende sparring/coaching.

Der vil naturligt være fokus på din indvirkning på medarbejdernes trivsel og kundernes tilfredshed, en optimal udnyttelse af ressourcerne i dine projektteams, coaching af den enkelte medarbejder, fokus på høj kvalitet og tilfredshed i kundeprojekter samt aktiv deltagelse i dialogen med kunder både i pre-sales fasen – og i after-sales fasen.

Om jobbet

Trifork bruger IT-teknologi til at give vores kunder en konkurrencemæssig fordel. Det betyder at vi hele tiden er på forkant med de nyeste teknologier og inspirerer vores kunder med ny innovative anvendelser via teknologien.

Du får det overordnede ansvar for kundevendte projekter og er primær ansvarlig for kontakt og aftaler med udvalgte kunder. Du arbejder tæt sammen dine udviklerkollegaer i estimering, planlægning og gennemførsel af projekterne.

Du vil arbejde med både store og mindre kunder, når de har brug for helt nye IT-løsninger og når eksisterende løsninger skal udbygges.

Du bliver en del af den daglige ledelse i en afdeling med ca. 30 medarbejdere. Du kommer både til at deltage i planlægningen af det strategiske og sociale. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være med til at udvikle kulturen og samarbejdet med vores kunder.

Du kommer til at deltage i idéeudvikling af nye koncepter både internt og sammen med kunder. Du kommer ligeledes til at deltage i salg til nye og eksisterende kunder. 

Du skal søge jobbet hvis

 • Du trives i et uformelt arbejdsmiljø
 • Du har erfaring med ledelse af tekniske IT-projekter til eksterne kunder
 • Du følger med i teknologiske trends og ser mulighederne
 • Du er glad for kundekontakt og kommunikerer tydeligt
 • Du arbejder struktureret og sætter en ære i at være på forkant
 • Du sikrer kvalitet og leverer til tiden
 • Du er kommercielt orienteret og har øje for mersalg som giver værdi for kunden
 • Du trives med at arbejde med flere projekter og aktiviteter samtidigt
 • Du har +5 års erfaring som teknisk arkitekt, projektleder eller lignede 

Om Trifork

I Trifork er står vores projekter altid organiseret omkring agile processer og metoder. bl.a. Scrum og Kanban. Vi sidder i teams med fokus på tæt samarbejde med kunderne og det er derfor vigtigt, at du er en teamplayer, der bidrager konstruktivt, så kunderne når de ønskede resultater.

I Trifork har vi en flad struktur, hvor vi tror meget på at involvere den enkelte. Det betyder også at vi alle er både arkitekter, udviklere og devops-folk i en eller anden grad – under den fælles betegnelse ”Software Pilots”. Vi vægter brugercentreret udvikling højt og vi har vores eget in-house digitale design bureau – bedre kendt som Duckwise.

Trifork er i front med ny teknologi og evnen til at udnytte den. Vi er et firma i vækst, men holder samtidigt fast i vores agile tilgang til projekter og lean-startup-kultur. Trifork er udgjort af dedikerede og dygtige kolleger, der brænder for teknologi.

Trifork driver og organiserer flere internationale konferencer (GOTO og QCon), og du får mulighed for at tale på konferencer/ gå-hjem møder, lære af de bedste fagfolk i verden og netværke med ligesindede fra ind- og udland.

Der er gode betingelser for socialt samvær, fleksible arbejdstider og indflydelse i de forhold, der gør, at Trifork fortsat tiltrækker de bedste software udviklere i Danmark.

Bliv en del af en dynamisk og international koncern, hvor der er gode udviklingsmuligheder og attraktive vilkår.

Vi tilbyder

Et udfordrende job i en rigtig spændende virksomhed, der udvikler sig hurtigt. Jobbet er du i høj grad selv med til at definere ud fra evner og interesser. Vi har en uformel tone og lægger stor vægt på passionen i det vi laver (”Think Software”). Der er gode betingelser for socialt samvær og fleksible arbejdstider. Glæd dig til at blive en del af en international koncern i vækst med gode udviklingsmuligheder og attraktive vilkår.

Derudover tilbyder vi:

 • Selvbestemmelse og frihed under ansvar
 • Højt fagligt miljø med mulighed for udvikling
 • Hackerdays – hvor du kan dykke ned i teknologier og projekter
 • MeetUps, konferencer og GOTO Nights, samt løbende personlig- og faglig udvikling
 • Årlig strategi-tur med fokus på teambuilding og firmakultur
 • New Hire Training med andre nye kolleger fra Trifork kontorer rundt i Europa.
 • Laptop, smartphone og bredbånd
 • Centralt beliggende kontor i København K, 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Software Engineering Manager

SITEIMPROVE A/S

Do you aspire to the challenge of leading a software delivery team comprised of a mix of roles such as developers, UX and testers, fostering and inspiring the team to deliver quality features and continuously coming up with solutions for improving t...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Junior Project Manager

WIREDELTA DENMARK ApS

You push and you push [...] until it starts pushing back. And then you push some goddamn more because you are to become a WD Project Manager, and that s all about hustle! Pushing designers to create, developers to program and clients to validate the...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Senior Project Manager

Cloudeon A/S

ABOUT US: At Cloudeon we are building the next generation cloud solutions. Our mission is to empower Enterprises to grow digital innovation and become disruptive through the usage of Cloud technology, Cloud methodology and process automation. We are...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Software Application Development Manager

RADIOMETER MEDICAL ApS

About us Hach is a world leader in the manufacture and distribution of analytical instruments, test kits and reagents for testing the quality of water, aqueous solutions and air. Our products are designed specifically for quality, accuracy, and simp...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Service Delivery Manager for Workplace Backend Services

CARLSBERG BREWERIES A/S

Are you passionate about technology and how it can help create probably the best digital end user experience in the World? Then perhaps the role as Service Delivery Manager for the backend services in the Digital Workplace Experience team might be t...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:14. maj 2018