Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder med fokus på afvikling og kundeservice

Til vores afdeling i Brøndby 

Bliv en del af familien

Hos FSU arbejder vi hver dag for at gøre det nemt for vores kunder at skabe spændende og succesfulde fester og events ved at tilbyde et bredt sortiment af spændende udlejningsprodukter. Vi sætter en ære i at imødekomme vores kunders ønsker og hos os er opgaven ikke fuldført før kunden er tilfreds. Gennem tre generationer har vi opbygget en imponerende kundeportefølje på baggrund af høj service, stort markedskendskab og evnen til at udvikle os i takt med tidens trends. Hos FSU bliver du en del af familien og du vil opleve at her hjælper vi hinanden. Ingen led i organisationen er vigtigere end andre for at få kæden til at løbe rundt og derfor er teamwork et nøgleord for vores forretning.

 

Brænder du for at yde den bedste kundeservice over for dine kunder, og kan du levere og tage fat når projektet skal stå distancen? Så er du måske vores nye projektafvikler. 

Vi søger netop nu en projektleder til vores afdeling i Brøndby. Som projektleder hos FSU skal du være indstillet på at jonglere mellem kontorarbejde og afviklingsopgaver. På afviklingsopgaver er du den ansvarlige for at aftalerne der er indgået med kunderne overholdes og indfries. Du skal være en afslutter af natur og kunne holde mange bolde i luften samtidig, og ikke give op før vi er i mål. Du vil fra start af få ansvaret for specifikke kunder – naturligvis med et solidt team af erfarne projektledere i ryggen til at vejlede og guide dig i mål. Hos FSU vægter vi sparring og sammenhold omkring opgaverne højt. Fordeling af arbejde på kontoret og i ”marken” er omkring 60/40, men vil variere meget i forhold til sæsonen.      

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Kundeservice og behandling af ordre
 • Projektforberedelse af større projekter
 • Afvikling af projekter ude af huset (omfanget varierer i takt med sæsonen, men vil ofte finde sted torsdag/fredag)
 • Support til kollegaer
 • Diverse administrative opgaver på kontoret.

 

Vores forventninger til dig:

 • som minimum har kørekort B
 • it-kundskaber (Outlook, Office-pakke, ordrehåndtering program)
 • behersker dansk og engelsk i tale og skrift
 • er meget fleksibel i forhold til arbejdstider (i sæsonen må du forvente lange fredage og weekend arbejde)
 • kan bevare overblikket og smilet på læben i en presset hverdag
 • kan tage ansvar og styre dit projekt i mål – du giver ikke op før kunden er tilfreds!

Vi har ikke krav til uddannelse eller erfaring, men forventer at du er vant til at holde mange bolde i luften, tage ansvar for dine projekter og har et åbent sind i forhold til nye arbejdsopgaver.

Vi tilbyder dig:

Hos FSU bliver du en del af en udlejningsforretning i rivende udvikling. Vi lægger stor vægt på et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi alle løfter i flok. Hos os er ingen led i værdikæden vigtigere end andre. Vi stiller store krav til at du performer når vores kunder har brug for det, til gengæld har du en stor grad af fleksibilitet uden for sæson. Vi tilbyder en lønpakke med attraktive og fleksible ansættelsesvilkår der matcher dine kvalifikationer samt pension og sundhedsforsikring. Stillingen er er en fuldtidsstilling.

 

Interesseret?

Så send os en kort ansøgning og CV til job@fsu.dk Skriv ”Projektleder 2021” i emnefeltet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os via mail helene@fsu.dk eller på telefon 70111199.
Vi vil løbende indkalde kandidater til samtale, og annoncen slettes når stillingen er besat. 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.