Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder med potentiale til projektchef

Om virksomheden

MUFFBYG A/S har en ambition om at blive blandt de markedsledende totalentreprenører og foretrukne samarbejdspartnere inden for fag-, hoved- og totalentrepriser i Danmark.

Uanset entreprisens omfang og karakter, er kvalitet, stram projektstyring samt en klar og holdbar tidsplan, strategiske pejlemærker og kerneværdier. Virksomheden er velkonsolideret og beskæftiger ca. 110 medarbejdere.

Læs mere om MUFFBYG her: www.muffbyg.dk

Om jobbet

Vi søger en projektleder, med potentiale til projektchef, som kan træde ind i igangværende og nye opgaver på Sjælland.

De kommende år vil du bl.a. være tilknyttet projekterne Cirkelhuset og Skovgaarden i Køge, hvor du vil få ansvar og opgaver, som til fulde kan udfordre dine kompetencer og ønsker - begge sager udføres i totalentrepriser. Sideløbende med disse igangværende projekter vil du blive involveret i nye opgaver med afsæt i den indledende fase af projektets levetid frem til, at afleveringsforretningen finder sted.

Du bliver en del af byggeledelsen og får ansvaret for den daglige praktiske ledelse af byggepladsen herunder:

  • tidsplanlægning og styring/opfølgning
  • økonomistyring og opfølgning 
  • kontrahering af UE samt forhandling 
  • afholdelse af byggemøder
  • deltagelse i bygherremøder
  • kvalitetssikring af projektet  
  • rådgiverkontakt.

Om dig

Du er uddannet konstruktør eller ingeniør, gerne kombineret med en håndværksmæssig uddannelse som tømrer.

Du har minimum 3 - 5 års erfaring inden for byggeledelse eller projektledelse under totalentrepriser.

Helt grundlæggende elsker du at bygge og brænder for det, du laver! Du har flair for økonomi og kvalitet samt et godt kendskab til IT og behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

På pladsen er du holdspilleren, som agerer med et sikkert overblik blandt projektets mange aktører. Du er løsningsorienteret, har styr på detaljerne, er struktureret og ansvarsfuld. Herudover er du glad og positiv og i besiddelse af et højt personligt drive og ikke mindst et godt humør.

Som leder opleves du som tillidsskabende og kommunikerer klart og tydeligt med de forskellige aktører inden for byggeriet.

Du sætter stor pris på samarbejde, og påtager dig også naturligt ansvaret og arbejder selvstændigt og struktureret med sans for detaljer uden at miste tempo og overblik.

Bopæl

Din bopæl er på Sjælland. Bor du i Jylland eller på Fyn, hører vi også gerne fra dig.

Velkommen hos MUFFBYG A/S

Vi søger blandt de absolut dygtigste og tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der modsvarer dine krav og forventninger til en virksomhed med højeste standarder og et højt ambitionsniveau.

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer. En stilling der byder på varierende udfordringer inden for byggeri og ledelse, men som også giver dig mulighed for at arbejde strategisk.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 50 555 666 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.