Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder og forbedringsagent til afsnittet for Projekt & Forbedring ved Sterilafdelingen på Aarhus Universitetshospital

Brænder du for at gøre tingene bedre? Mestrer du at styre projekter godt i mål? Har du flair for IT og anvender du data som det mest naturlige i verden? Så se nærmere her:

Sterilafdelingen på AUH vil være Danmarks bedste ligesom resten af AUH. Derfor skal vi blive dygtigere og mere professionelle, og derfor har vi brug for din hjælp. Du bliver en del af et helt nyt afsnit "Projekt & Forbedring", som skal understøtte de to primære afsnit i afdelingen – Sterilproduktionen og Sterillagrene.
Sterilafdelingen har et stort behov for at opsamle og fastholde alle de idéer og løsninger, som vores yderst kompetente medarbejdere har, og hvis det kræves, skal det styres og planlægges som et projekt. Derudover opsamler vores IT systemer og medarbejdere enorme mængder, og disse data ønsker vi at udnytte på nye måder. Det er her, du kommer ind i billedet.

En del af dine opgaver bliver derfor:

 • at facilitere forbedringsarbejdet ved brug af Region Midtjyllands forbedringsmodel samt andre relevante værktøjer så som LEAN, Six Sigma, Continuous Improvement, Praktisk Problemløsning med videre.
 • projektledelse af projekter, som skal understøttes fra Projekt of Forbedring
 • at understøtte arbejdet med KPI'er og målstyringstavler, problemløsningstavler og forbedringstavler
 • at udarbejde KPI rapporter
 • at indhente data fra relevante IT systemer og andre kilder, samt lave analyser, som kan bruges til at forstå vores processer og arbejdsmetoder bedre
 • at kunne gennemføre rodårsagsanalyser og støtte andre i at finde frem til det egentlige problem
 • at være afdelingens IT driftskoordinator med kontakt til IT afdelingen
 • at finde og udvikle de idéer som skaber innovation og nye måder at gøre tingene på.


Om Sterilafdelingen

Sterilafdelingen på Aarhus Universitetshospital blev en selvstændig afdeling 1. april 2020, og omfatter Sterilproduktionen, Sterilagrene og Projekt & Forbedringer, og har ca. 155 ansatte.

Sterilafdelingens medarbejdere arbejder døgnet rundt, året rundt. Sterilproduktionen varetager genbehandling og sterilisering af flergangs operationsinstrumenter og Sterillagrene varetager lagerføring og pakning af sterilvogne med instrumenter og sterile materialer til den enkelte operation. Projekt & Forbedring understøtter de to driftsafsnit ift. tværorganisatoriske og komplekse projekter, samt i forbindelse med implementering af forbedringsinitiativer.

Sterilproduktionen og Sterillagrene servicerer og forsyner dagligt ca. 65 operationsstuer med alle kirurgiske specialer, samt opgaver for klinikker og medicinske afdelinger. Personalegruppen består af personale med længere anciennitet og nyansatte, og inden for flere faggrupper. Sterilafdelingen har et stærkt og kompetent fagligt miljø og et solidt arbejdsfællesskab, hvor vi sætte barren højt. Målet er hver dag, at levere ydelser til vores kunder af høj kvalitet. Hvilket vi gerne vil kendetegnes ved. Vores arbejdsplads er rundet af en åben og afslappet omgangstone, i et fagligt og socialt kollegialt fællesskab.

 

Forventninger til dig

Vi er både interesserede i medarbejdere, som har en stor praktisk erfaring inden for projektledelse, og som virkelig lever og ånder for forbedringsarbejdet. Derudover kræver stillingen, at du er komfortabel med at arbejde aktivt med data og IT.
De formelle krav til uddannelse er ikke afgørende, men vi forventer at du har en relevant uddannelsesbaggrund på erhvervsuddannelses niveau, eller en kort/ mellemlang videregående uddannelse som eksempelvis Sundhedsteknologi eller lignende.

Vores krav til dine faglige og personlige kompetencer og færdigheder er følgende:
 • 2-3 års erfaring med projektledelse og gerne også certificering projektledelse. Det vigtigste er, at du har vist, at du kan skabe resultater og få gennemført opgaven
 • praktisk erfaring med forbedringsarbejde og implementering
 • erfaring og kompetencer inden for dataanalyse, stamdata og IT. Du er superbruger i Excel og har kendskab til SQL, databaser og gerne forståelse for ERP systemer
 • kendskab til eller interesse for sundhedssystemet og hospitalsdrift
 • erfaring med formidling og undervisning, hvor du mærker dit publikum og kan tilpasse dig de konkrete situationer
 • du begår dig ubesværet både på produktionsgulvet og ledelsesgangen i afdelingen, og du er god til samarbejde
 • du kommunikerer åbent og tillidsvækkende og behersker både dansk og engelsk godt i både skrift og tale
 • du har en åben og tillidsbaseret tilgang til dine medmennesker
 • du arbejder innovativt og løsningsorienteret, og du har øje for helheden.


Vi tilbyder

Ud over en række spændende og udfordrende opgaver får du også mulighed for at være med til at opbygge et helt nyt afsnit i samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere. Det giver stor indflydelse på udformningen af din nye arbejdsdag i en afdeling som ligeledes har et stort fokus på et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og hvor medarbejdernes input inddrages aktivt.

Vi søger to projektledere og stillingerne er på fuld tid.

Løn i henhold til erfaring og kvalifikationer efter gældende overenskomst.
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ved spørgsmål til stillingen kontakt leder af afsnittet for Projekt & Forbedring Mads Matias Granlie på tlf. 2370 9009 eller mads.granlie@auh.rm.dk. Læs mere om AUH og Sterilafdelingen.


Ansøgning
Stillingen søges ved at klikke på "Send ansøgning" nederst i stillingsopslaget.
Vedhæft CV og relevante bilag.

Ansøgningsfristen er søndag den 11. april 2021 – Der afholdes jobsamtaler den 16.04. og den 19.04 2021.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.