Projektleder og strategisk konsulent til Internationalisering og Turisme, Københavns Kommune

Vil du være med til at give gæsterne i København en endnu bedre oplevelse? 
 
Internationalisering og Turisme er en strategisk udviklingsafdeling i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Vi udvikler konstant servicen og informationen til det stigende antal gæster i byen, til nye segmenter af rejsende og til nye måder at søge inspiration, når man er på ferie med mobilen i hånden.
 
Vi søger en projektleder med fokus på strategisk udvikling. Du må meget gerne kende til turismebranchen, til branding af steder eller oplevelsesøkonomi, så du hurtigt kan tage udviklingsbrillerne på og være med til at sikre en endnu bedre modtagelse af gæster til København og Greater Copenhagen. Du skal være dygtig til – i samarbejde med personalet i den officielle turistinformation, Copenhagen Visitor Service – at omsætte strategiske indsatser til konkrete tilbud til gæsterne. Erfaring med hands on-projektledelse og evnen til at drive mange sideløbende projekter er derfor et must.
 
Stillingen er placeret i teamet Internationalisering og Turisme i Kultur- og Fritidsforvaltningen, Københavns Kommune. Stillingen er delt mellem på den ene side konkrete udviklingsprojekter i Copenhagen Visitor Service, og politiske og strategiske opgaver med udgangspunkt i afdelingen Internationalisering og Turisme.
 
Ved siden af projektledelse er det afgørende, at du kan bidrage til det politiske og strategiske arbejde på turismefeltet, som bl.a. indebærer etablering og udvikling af partnerskaber, samarbejde på tværs af kommunens forvaltninger, deltagelse i turismepolitiske og faglige netværk og løbende information og betjening af det politiske niveau i Københavns Kommune. Det vil være en fordel, hvis du er vant til at arbejde i politisk styrede organisationer.
 
Dine konkrete projekter med afsæt i Copenhagen Visitor Service går bl.a. ud på: 
 • at tilrettelægge dataindsamling og brugerundersøgelser
 • at udvikle nye koncepter lige fra fysiske vandreture til vr-film
 • at koordinere og understøtte den mobile turistinformation på kongresser og ved sommerens krydstogtskibe
 • derudover kigger vi efter en stærk kommunikationsprofil, som har lyst til at lege med fortælleformer og nye medier i vores ultramoderne center
Din profil: 
 • Du har erfaring med projektledelse
 • Du har ideerne til, hvordan vi giver god service til alle segmenter af turister
 • Du er god til at formidle strategiske tiltag, skabe engagement og omsætte til praksis
 • Du har måske erfaring fra en politisk styret organisation
 • Du har 3-5 års erhvervserfaring
 • Du har gode sociale kompetencer og et højt humør
Vi tilbyder: 
 • En inspirerende arbejdsplads, hvor du kommunikerer til besøgende fra hele verden og ser dine initiativer omsat i mødet med gæsterne
 • Muligheden for at arbejde strategisk og se indsatserne udmøntet i nye konkrete tilbud og services
 • Et fagligt stærkt arbejdsmiljø med mange kompetencer og et bredt netværk
 • Et godt kollegialt fællesskab   
Mere om Turismeindsatsen   
Copenhagen Visitor Service er Københavns officielle turistinformation med ansvaret for turistinformation til alle byens gæster, fysisk såvel som digitalt. Op mod 500.000 kommer årligt i hovedcentret på Vesterbrogade, og dertil yder vi information på kongresser, ved krydstogtanløb og fra en række decentrale turistinformationer i København. 
 
Vi arbejder hele tiden på at lære turisterne bedre at kende, at følge med i efterspørgslen og at udvikle nye services på den baggrund. Desuden har vi fokus på at understøtte en bæredygtig og fremtidssikret turisme, hvor gæsterne oplever mere end de kendte attraktioner og kommer bredere omkring i tilbuddene og geografien. Vi vil gerne vise vej til de lokale kvarterer, til den københavnske ”localhood”, og lade gæsterne opleve den korte afstand fra storbyferie til grønne oplevelser, som Greater Copenhagen byder på. Vi tror på, at der også fremover er brug for den individuelle og ikke mindst personlige service, både fysisk og digitalt. Vi søger en kollega, som kan være med til at finde de indsatser og tilbud, der gør oplevelsen endnu bedre.  
 
Andre oplysninger om stillingen 
Arbejdstiden er 37 timer/uge, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle yderligere tillæg. Arbejdsstedet er Kultur- og Fritidsforvaltningen i Nyropsgade i København V. 
 
Yderligere information
Vil du vide mere om stillingerne, kan du kontakte chef for Internationalisering og Turisme, Michael Ryan Andersen, på 2869 3736 eller specialkonsulent Annette Rosenkrands Matthiesen på 5118 7297. 
 
Send kortfattet ansøgning og CV i Word eller PDF – samlet som ét dokument. 
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 23. februar 2018 
Samtaler afholdes umiddelbart efter ansøgningsfristen.
 
Kultur- og Fritidsforvaltningen  
I Kultur- og Fritidsforvaltningen tror vi på, at tillid og samarbejde både øger medarbejdernes trivsel og højner kvaliteten, produktiviteten og vores evne til at gå nye veje. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her