Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder Smed/Rør til Fjernvarmeafdeling

Vil du arbejde med ledelse, ressourcestyring, samarbejde og kalkulationsarbejde? Ønsker du en central rolle i forbindelse med spændende fjernvarme projekter på Sjælland? Vil du garanteres faglig såvel som personlig udvikling? Så er stillingen som projektleder noget for dig.

Om jobbet

Vi søger en stærk og erfaren projektleder, der er klar til at tage et større ansvar og være med til at sikre, at entrepriserne på vores projekter kommer godt i mål. Med udgangspunkt fra kontoret i Køge tilbydes du et spændende og ansvarsfuldt job, der dagligt vil kræve, at du gør dig umage og bringer din ekspertise og erfaring i spil. Med reference til afdelingschefen og i samarbejde med de andre dygtige og engagerede medarbejdere i teamet får du ansvaret for ledelse og projektstyring af smedeafdelingen.

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Daglig sparring og styring af projekterne i samarbejde med vores anlægsafdeling
 • Projekt- og økonomiopfølgning samt rapportering
 • Tilbudsgivning og beregning
 • Tidsplansstyring og kvalitetssikring
 • Løbende kundekontakt og kundepleje
 • Hvem er du?

  For at kunne matche jobbets ansvar og kompleksitet har du erfaring fra en lignende rolle inden for fjernvarme eller anden entreprenørbranche, hvor du med succes har drevet alt fra mindre til store projekter.

  Uddannelsesmæssigt har du en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.

  Du har erfaring med sagsøkonomi og begår dig både skriftligt og mundtligt effektivt og præcist. Det er en fordel, hvis du har erfaring med KS og beregninger indenfor smedearbejde.

  Som person er du handlingsorienteret, struktur og detaljefokus falder dig naturligt og du besidder et godt overblik, hvilket gør, at du kan håndtere arbejdsdage, der sjældent er ens. Du har økonomisk sans og udviser stor ansvarlighed for at sikre, at din del af entreprisen holder sig inden for budgettet. Du trives i et uhøjtideligt miljø med højt til loftet, faglighed og kunder i fokus.

  Som leder kommunikerer du klart og tydeligt med dine medarbejdere og bidrager til et positivt arbejdsmiljø. Du er en naturlig og målrettet leder, som motiveres af at skabe resultater og få det bedste frem i dine medarbejdere. 

  Vi tilbyder

  Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. I Bravida Køge er vi specialister i fjernvarme. Vi har 35 års erfaring i fjernvarmebranchen og har egen anlægs og smedeafdeling. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og du vil løbende få opdateret din viden inden for anlægsområdet. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder. Vi har gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold. Du bliver en del af et team, hvor fællesskab er i højsæde.

  Interesseret?

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Johnny Pedersen på telefon 2525 4300 og mail johnny.pedersen@bravida.dk .

  Ansøgning

  Upload din ansøgning og CV på Bravidas hjemmeside via linket her: http://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/

  Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt, men venter gerne på den rette kandidat.

  [127]

  Bravida opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge.

  Om Bravida:
  Bravida er Nordens førende leverandør af installations- og serviceydelser med knap 12.000 medarbejdere, heraf omkring 2.000 i Danmark. Bravida leverer løsninger indenfor el, VVS, ventilation, Fire & Security, sprinkler, køl, kraft, baneteknik, energioptimering, teknisk ejendomsdrift og fjernvarme. Vi tilbyder alt fra design og projektering til installation, drift og vedligehold. Bravida har afdelinger på omkring 150 lokationer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

  URL til denne side https://www.bravida.dk/job-i-bravida/ledige-job/?rmpage=job&rmjob=5122&rmlang=DK


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.