Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder Teknik

Har du fokus på teamwork, erfaringen og overblikket til styring af et team og flere teknikentrepriser på et større og stærkt eftertragtet totalentreprise projekt i Esbjerg. 

- seriøs karrieremulighed i markedsledende bygge- og entreprenørvirksomhed.

Har du samtidig lyst til at gå forrest som en del af et energisk og ambitiøst team, så hører vi gerne fra dig snarest.

Opgaver og ansvarsområder som Projektleder, Teknik

Dine primære arbejdsopgaver bliver styring af teknikentrepriser på projektet og ledelse af dit eget team. Du får en central rolle og med ansvar for økonomi og planlægning. Styring af underentreprenører og støtte af projektets øvrige organisation i forbindelse med planlægning og udførelse. Planlægning sammen med dine kolleger, og sikre at arbejdsmiljøet er i top.

Som person lægger vi vægt på, at du er entreprenant i din tilgang til at løse opgaverne sammen med vores entreprenører - har evnen til selvstændigt at planlægge og gennemføre en byggesag. Du arbejder systematisk, rationelt og har gode formidlingsevner og kan bevare overblikket i hektiske situationer. Desuden har du en samarbejdsorienteret arbejdsstil og får tingene til at ske.

Uddannelse som ingeniør eller konstruktør med erfaring fra en lignende stilling som projektleder eller har anden relevant baggrund.

Vi tilbyder dig job i en ambitiøs virksomhed og udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med højt kompetenceniveau. Vi har højt til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer.

Samarbejde er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at respekt, professionalisme og videndeling er forudsætningen for, at vi lykkes. Og vi ved, at et stærkt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i sidste ende er vejen til de bedste resultater.

Ansøgning

Henriksen HR ved Rekrutteringschef Brian Henriksen er behjælpelig ved rekruttering af denne stilling, hvorfor ansøgning venligst bedes sendt til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket " Projektleder Teknik ". 

Ansøgninger behandles løbende og fortroligt.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her