Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til anlægsprojekter

Kom og bring din store passion for ledelse og styring af anlægsprojekter i spil, når du får muligheden for at stå i spidsen for en række store og små infrastrukturprojekter i det Nordjyske med afsæt i vores kontor i Aalborg. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har erfaring og interesse i projektledelse af anlægsprojekter, og ikke mindst brænder for at gennemføre projekter i tæt samspil med kollegaer, bygherre og øvrige samarbejdspartnere. Er du vores nye Projektleder til anlægsprojekter? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Havne, Veje og Anlæg afdeling

Som vores nye Projektleder til anlægsprojekter bliver du en del af et stærkt lokalt fagligt miljø med masser af forskellige spændende projektmuligheder. Vi er 20 fagligt stærke kolleger i afdelingen, der arbejder meget tæt sammen med resten af Rambøll om store og små projekter i det nordjyske og resten af Danmark. Lige nu arbejder vi på detailprojekt for åbning af Østerå i Aalborg, infrastrukturpojektet Støvring Ådale, overdækning BRT-station JF Kennedys Plads, ombygning af krydset Jernbanegade/Prinsensgade, byggemodninger for flere kommuner og en lang række øvrige fagligt udfordrende projekter.
Kulturen i afdelingen er hyggelig og helt uformel. Ledelsesfilosofien følger Rambølls værdisæt og kan bedst betegnes som ”frihed under ansvar”. Du vil opleve rige muligheder for personlig udvikling og egen indflydelse på din og dine kollegaers hverdag. Med de rette kompetencer, vil du kunne få mulighed for at deltage i den strategiske ledelse og udvikling af afdelingens faglige miljø indenfor veje og anlæg.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Projekt- og fagledelse
 • Pleje af eksisterende kunderelationer samt etablering nye relationer/samarbejdspartnere
 • Udarbejde tilbud til kunderne
 • Projektering, udbud og udførelse af vej- og anlægsprojekter
 • Faglig sparring, medvirke til kompetenceudvikling i afdelingen
 • Byggeledelse og tilsyn
 • Du vil via dine interesser og evner selv kunne være med til at forme dine fremtidige arbejds- og udviklingsområder, da vores projekter er mange og meget forskelligartede.

  Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • 3-8 års erfaring med anlægsprojekter
 • Dokumenteret erfaring med projektledelse indenfor veje og anlæg
 • Erfaring med vejprojektering er et plus, men ikke en nødvendighed
 • Erfaring med projektering, udbud og udførelse af anlægskonstruktioner/reparationsprojekter
 • Erfaring med byggeledelse og tilsyn
 • Kan begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner og godt humør trods mange bolde i luften
 • For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: En god samarbejdspartner og har interesse i at skabe gode relationer. Du er struktureret, kompetent og har viljen til at sikre høj kvalitet fra start til slut. Stærk kommunikativ og motiveret for både interne og eksterne samarbejdsmuligheder

  Velkommen til vores Transport-division

  I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 6. januar 2021, men vi vil løbende tage relevante ansøgere ind til samtale. Ansøg også gerne, hvis du er interesseret i tilsvarende stilling på et af Rambølls øvrige kontorer (anfør ønske til geografi i ansøgningen). Ved spørgsmål kontakt afdelingsleder Anders Rytter, tlf. 51617497, e-mail asr@ramboll.dk .


  ellerDownload

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.