Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til at drive udviklingen af nye mobilitetsløsninger og forsøg med førerløs busteknologi

Er du den rette til at drive udviklingen af hvordan vi arbejder med ”shared-mobility”-services mellem offentlige og private transportudbydere? Vil du drive Movias forsøg med førerløse busteknologier?

Som Movias nye projektleder vil du være med til at udvikle fremtidens mobilitetsløsninger i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Vær med til at udvikle den kollektive transport Kollektiv transport er en del af den offentlige velfærd. De fleste af os har en holdning til kollektiv transport, og rigtig mange er meget afhængige af den for at få hverdagen og deres sociale liv til at hænge sammen. I Movia arbejder vi for at sikre god og klimavenlig mobilitet overalt på Sjælland, så den kollektive transport kan være et attraktivt valg på tværs af transportformer.

Den teknologiske udvikling og klimaudfordringerne, den stigende trængsel samt den demografiske udvikling kræver, at Movia kontinuerligt udvikler attraktive og effektive kollektive mobilitetsløsninger.

Et vigtigt strategisk fokusområde for nye mobilitetsløsninger er at få udviklet en national Mobility as a Service-løsning i samarbejde med de øvrige trafikselskaber i Danmark og med Rejsekort & Rejseplan. En løsning hvor borgerne kan planlægge, booke, bestille og betale en rejse med enhver type af mobilitet. Du vil som projektleder bidrage til arbejdet med mobilitetskoncepter bl.a. i samarbejde med private mobilitets partnere.

Ligeledes bliver du projektleder for Movias specifikke forsøg med førerløse busteknologier. Vi har allerede to projekter/forsøg linet op i forskellige stadier; et forsøg skal idriftsættes i samarbejde med udvalgt operatør, i det andet forsøg skal den rette operatør først findes gennem et udbud før forsøget kan sættes i drift.

Fælles for projekterne vil være brugerperspektivet, særligt i forhold til brugerinddragelse i udviklingsprocesserne samt i udviklingen af brugergrænseflader. Ligeledes vil du skulle arbejde med strategier, koncepter, pilot- samt forsøgsdrift.

De tre vigtigste kompetencer for stillingen

  1. Kommerciel forretningsudvikling, herunder markeds- og kundeorienteret forretningsudvikling fra idé, koncept og businesscase til implementering og sikring af gevinst realisering
  2. Erfaring med udvikling af mobilitetsløsninger
  3. Projektledelseserfaring i politisk styrede organisationer med flere interne og eksterne samarbejdspartnere, herunder erfaring med EU-projekter

Vi forestiller os derudover, at du er fagligt velfunderet og innovativ samt evner at arbejder selvstændigt. Du har en relevant videregående uddannelse og mindst 5 års erfaring indenfor feltet. Du kommunikerer desuden sikkert og overbevisende på skrift og i tale.

Vi tilbyder
Du bliver en del af området Kommerciel, men vil i høj grad arbejde i projektorganisationerne for de relevante udviklingsprojekter inden for mobilitetsløsninger og forsøg med førerløse busteknologier.

I Kommerciel arbejder vi på at sikre, at Movia har effektive og relevante salgs- og service oplevelser for borgerne, herunder via DOT (Din Offentlige Transport), at sikre et billet- og salgskanaludbud, som gør det intuitivt, enkelt og trygt at vælge og købe DOT billetprodukter via digital selvbetjening – primært rejsekort.

Moderne, nyistandsat arbejdsplads
Movia er en spændende arbejdsplads med knap 390 medarbejdere. Vi bor i nye, moderne lokaler med praktisk beliggenhed som nabo til Valby St. Som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi har en uformel omgangstone og tror på frihed til at tilrettelægge sine arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Vi er en røgfri arbejdsplads, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Movia tilbyder individuel løn efter kvalifikationer i henhold til overenskomst mellem relevant faglig organisation og KL.

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. februar 2021 eller snarest muligt.

Interesseret?
Ansøgningsfrist er mandag den 23. november 2020.

Ansættelsessamtalerne vil blive gennemført i ugerne 49 og 50.

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt områdechef for Kommerciel Kim Gjedsted på telefon 36 13 18 00 eller mail kgj@moviatrafik.dk – eller områdechef for Udvikling Peter Rosbak Juhl på telefon 36 13 18 20 eller mail prj@moviatrafik.dk.

Ansøgningen sendes online via nedenstående link.

Om Movia
Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbanestrækninger, fem forskellige flextrafik-ordninger og i vores plustur-ordning. Det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab.

Vi er cirka 390 medarbejdere i Movia, og det er en af vores fornemmeste opgaver at tiltrække de rigtige medarbejdere med de rigtige kompetencer. Det er nemlig vores medarbejdere, der gør den store forskel for manges hverdag nu og her – i fremtiden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.