Projektleder til automationsprojekter med 12 mdr.'s udstationering i Graz

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden.

Jobbet:

For at opnå en optimal oplæring samt integration til SSI Schäfers internationale projektafdeling, foregår de første 12 måneder af din ansættelse i Graz, beliggende i Østrig. Du skal styre komplekse projekter - både med interne og eksterne samarbejdspartnere. Du skal være det vigtige bindeled mellem kunderne og SSI Schäfer. Du skal både rådgive, men også stå fast når jobbet kræver dette.

Jobbet vil især have fokus på:

  • Overordnet styring af projekter

  • Kommunikation med kunder

  • Tidsplaner (internt og eksternt)

  • Projektøkonomi og opfølgning

  • Risk management

  • Claim management

Du får en stor kontaktflade med mangeartede opgaver. Jobbet indebærer internationale opgaver, hvorfor skal du påregne en del rejseaktivitet afhængig af projekterne –også efter de 12 måneders udstationering i Graz.

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler til stillingen, men du er sikkert uddannet ingeniør, maskinmester eller anden tekniker uddannelse – gerne med retning indenfor automation og/eller procesindustrien. Du har 3-5 års relevant erfaring fra lignende stilling.

Du har

  • God erfaring med lignende projekter – både nationale og internationale

  • God erfaring med projektøkonomi og styring

  • God erfaring med MS Project samt AX

  • God erfaring med IPMA vil være en fordel men ikke et krav, da det kan indgå som en del af oplæringsprocessen.

Personlige egenskaber:

Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Det en forudsætning, at du er tillidsvækkende, robust, kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse.

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver at du behersker dansk, tysk og engelsk i skrift og tale.

Udover udstationeringen vil der herefter også være en del rejseaktivitet som du personligt skal være indstillet på.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 70 lande, har mere end 9.500 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

Ansøgning:

Der bliver løbende afholdt samtaler.

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Projektleder til internationale og komplekse automationsprojekter

Intelligent Advice

SSI Sch fer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer til hele verden. Jobbet: Du skal samle trådene, samt styre komplekse projekter - både med interne og eksterne sa...
Indrykket:22. marts 2018
Udløbsdato:22. april 2018

PROJEKTLEDER med godt overblik - Maskinanlæg ? Teknisk baggrund ? Internationalt

VARBERG Management ApS

Aalborg
Den nordjyske virksomhed C.F. Nielsen A S har eksisteret siden 1889 og har gennem årene udviklet sig fra en smedje og maskinfabrik til at være førende på markedet for mekaniske briketpressere. Virksomheden er specialiseret i at udvikle og producere ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:17. maj 2018

Topteam ApS søger tekniske projektledere til Sønderjylland

TOPTEAM

Topteam har siden opstarten i 1999 leveret mekanisk konstruktion og projektledelse. Vi er omkring 40 dedikerede og højt specialiserede medarbejdere, som brænder for at udvikle holdbare løsninger, til og i samarbejde med vores kunder. Vores medarbejd...
Indrykket:27. februar 2018
Udløbsdato:24. april 2018

Projektleder til Elektronikafdeling

SCANEL INTERNATIONAL A/S

Scanel International A S, Frederikshavn Vi har travlt i vores elektronikafdeling. Med baggrund i øgede aktiviteter inden for maritime navigations- og kommunikationsopgaver, søger vi derfor en engageret og alsidig projektleder til at indgå i afdeling...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018