Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Projektleder til de kommunale ejendomme

Vi søger en erfaren projektleder til at hjælpe os med vores mange spændende opgaver inden for de kommunale ejendomme. 

Din hovedopgave bliver som bygherre og projektleder for opførelsen af etape 3 af Plejecenter Albertshøj midt i Albertslund Centrum. Projektet gennemføres som et støttet byggeri iht. Lov om almene boliger. Ud over plejeboligerne indeholder byggeriet en erhvervsdel med butikker og erhvervsarealer. Vinderen af totalentrepriseudbuddet er fundet, og kontrakt og skema B er på vej igennem det politiske system. Du bliver ansvarlig for at gennemføre byggeriet helt til idriftsætning og 1 og 5 års gennemgang i tæt samarbejde med bygherrerådgiver, interne brugere, privat ejendomsudvikler og øvrige interessenter. Det er et vigtigt projekt for Albertslund med stort ledelsesmæssigt og politisk fokus

Herudover kommer du til at deltage i afdelingens øvrige arbejde med planlægning og gennemførelse af anlægsprojekter på det kommunale ejendomsområde. Albertslund er i gang med en omfattende byudvikling, hvor vi forventer mange nye borgere til byen i de kommende år. Det medfører behov for at udvide og nytænke den kommunale ejendomsportefølje såsom skoler, daginstitutioner, fritidstilbud, ældrepleje mm.

Du vil komme til at arbejde på mange niveauer i organisationen og vil derfor have en tæt kontakt til mange forskellige personer og fagligheder både indenfor og udenfor organisationen. 

For at du lykkes i stillingen skal du være en dygtig projektleder med gode kommunikative kompetencer samt have styr på tid, økonomi og kvalitet. Du er typisk uddannet arkitekt, ingeniør eller lignende suppleret med en byggeøkonom- eller projektlederuddannelse. Du har minimum 5 års erfaring, hvoraf noget gerne må være fra en kommune. Du har arbejdet med Lov om almene boliger og kender til reglerne om støttet byggeri.  Du skal være stærk til at kommunikere og formidle både mundtligt og på skrift. Du skal have gode samarbejdsevner samt være interesseret i helhedsløsninger. Vi har travlt og har mange bolde i luften, så systematik, selvstændighed og initiativrigdom er vigtige kompetencer. Du har gode digitale kompetencer og IT værktøjer, journaliseringssystemer mm er naturligt for dig at anvende. 

Organisatorisk placering
Du vil blive placeret i enheden Kommunale Ejendomme i afdelingen Miljø & Teknik. Enheden består af tre teams, som varetager alle opgaver vedrørende de kommunale bygninger. Alle medarbejdere refererer direkte til lederen for Kommunale Ejendomme. Du kommer til at indgå i et fagligt stærkt team, som primært arbejder med store byggeprojekter, porteføljestyring på strategisk niveau samt by-teknologiske løsninger.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2020. Der er tale om en fuldtidsstilling. Lønplacering sker efter principperne i Ny Løn og efter aftale mellem kommunen og den forhandlingsberettigede organisation.
Det er en del af Albertslund Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Kommunale Ejendomme Frederik Lerche på mail fle@albertslund.dk eller tlf. 29 42 84 15.
 
Ansøgningsfrist
Send din ansøgning og CV til os senest den 17. september 2020. Samtalerne afholdes i uge 39.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.